• 瀏覽: 10,988
  • 回覆: 143
  • 追帖: 1
早就要回復香港清淨

回覆 引用 TOP

以前不是撕一張貼十張嗎﹖以這種彩色海報可以貼到通街都係,金主的實力的確好強,不過要搵人冒死去貼紙,而且是舖天蓋地咁貼法,開金礦都未夠去買紙品,更何況要出糧給那班人...

連儂牆冇人喺度寫嘢已經係幾個月前嘅事,基本上好多文宣佢哋自己整自己貼,都唔知啲錢同資源喺邊度...其實只要大學走去調查自己嘅打印機應該知道乜嘢事...

回覆 引用 TOP

一早就應該要清啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-22 02:40 PM 發表

於反修例風波之始,市民以連儂隧道及連儂牆表達訴求。其中屢次發生衝突的大埔連儂隧道繼本月4日及5日,由警方、食環署、及路政署合作的大清洗行動後,政府跨部門今日(22日)9時許抵大埔連儂隧道進行清潔。至於荃灣連儂牆「太子站」亦遭清走。
https://cdn.hk01.com/media/image ... bc00ffe03c6a179.jpg  ...

回覆 引用 TOP

搞到周圍花晒,根本係除意亂貼亂噴。

回覆 引用 TOP

事實一再證明
止暴制亂 並不是做不到
而是一開始不願意去做
政府一早就清理連儂牆
後面也不會搞咁大

回覆 引用 TOP

晨早就應該清啦.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮 於 2019-11-22 02:42 PM 發表

依家先至做嘢!
冇錯,一早應該剷走啲垃圾啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-22 02:40 PM 發表

於反修例風波之始,市民以連儂隧道及連儂牆表達訴求。其中屢次發生衝突的大埔連儂隧道繼本月4日及5日,由警方、食環署、及路政署合作的大清洗行動後,政府跨部門今日(22日)9時許抵大埔連儂隧道進行清潔。至於荃灣連儂牆「太子站」亦遭清走。

...
最好暴徒出嚟唔俾撕,拉9埋佢

回覆 引用 TOP

早就應該清乾淨啦! 
全部亂吹!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 死人三號 於 22-11-2019 03:30 PM 發表

我讀得書小,請問佢寫「香港人??」

John Lennon 本身都係吸毒,我都唔知有乜好崇拜…
好諷刺地,佢最後係死晌精神病患者手上

麻煩 keep住  2-3日一次, 各區都有,thanks

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]