• 瀏覽: 21,330
  • 回覆: 247
  • 追帖: 2
+9
很多死亡事件都被迫與警方扯上關係

樓主是在標少留言的巴巴先生??

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-22 06:50 AM 發表
上次周同學單嘢就係有 CCTV,即刻俾人踢爆「黃絲曱甴」造假。

今次仲敢咩,正常人都識 Fact Check 㗎。

...
依家大把「黃絲曱甴」出message 喺 heading 都寫 ' 已 FC '

不過我諗其實佢哋係想話 'Failure Check'

不要問,只要信,繼續出嚟搞事俾警察拉

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-11-22 06:03 AM 發表
【明報專訊】周日(17日)上午,17歲少女從將軍澳尚德邨尚禮樓高處墮下,當場證實死亡。據了解,事主為基督教中國佈道會聖道迦南書院學生,該校前日向學生家長發通告,稱學校一名中四學生不幸離世,已啟動危機處理小組,籲家長留意學生情緒。有關通告昨日於網上流傳,被臆測離世學生與19日(周二)警方於油麻地驅散行動有關,稱該學生被高速行駛的白色警方車輛撞斃。醫管局發言人澄清,公立醫院在該日接收的傷者中,並無死亡 ...
曱甴最鐘意無中生有,子烏虛有,小事化大,亂作藉口

即時夾走啦,仲點會送去醫院傻嘅咩

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-11-22 06:03 AM 發表
【明報專訊】周日(17日)上午,17歲少女從將軍澳尚德邨尚禮樓高處墮下,當場證實死亡。據了解,事主為基督教中國佈道會聖道迦南書院學生,該校前日向學生家長發通告,稱學校一名中四學生不幸離世,已啟動危機處理小組,籲家長留意學生情緒。有關通告昨日於網上流傳,被臆測離世學生與19日(周二)警方於油麻地驅散行動有關,稱該學生被高速行駛的白色警方車輛撞斃。醫管局發言人澄清,公立醫院在該日接收的傷者中,並無死亡 ...
17號死完被陳淑莊嘅主診救返,所以19號可以再死多一次🤣🤣🤣🤣🤣

暴徒飯聞最叻歪曲事實,張國榮原來係理工,梅艷芳在中大,羅文在城大

引用:
原帖由 darkvaderforce 於 2019-11-22 12:30 PM 發表

依家大把「黃絲曱甴」出message 喺 heading 都寫 ' 已 FC '

不過我諗其實佢哋係想話 'Failure Check'
哈~好解讀~~

黃絲捏造新聞製造仇恨已經去到毫無道德的地步。

無乜所謂啦, 反正班yellow objects無腦的

撞死左,收埋條屍二日,再拎返尚德飛落街扮自殺

幫黃𠃊作埋,唔需要常理羅輯嘅!

傳迴到未來時。

毒記疑似成日幫罪犯漂白,乜膠都老屈係差佬做,良心賣了給魔鬼嗎?

引用:
原帖由 我是一粒米 於 2019-11-22 08:20 AM 發表
Fact check係佢地口號黎喎,咁都唔扮嘢做下,即是全部都口行行囉
你放心,佢地一定會話已FC的

曱甴造謠,自己人都唔信。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]