• 瀏覽: 8,601
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+8
蘋果篤灰 踢爆走佬路線 鄭錦滿理大臭渠被捕
網民:多謝肥老黎!
2019年11月20日 16:30

黑衣佔領理大,警方在周圍佈置重兵把守,只要有人離開,便立刻予以拘捕。在理大內的黑衣繼續頑抗,打算沿著惡臭的排水渠潛逃理大,昨日更盛傳有人成功離開。不過,在《蘋果》大肆報道下,警方早已在今晨派出多輛警車,大批警員在理大外暢通道南甚至紅磡區一帶等不同地方的渠口埋伏及堵截黑衣。據《蘋果日報》報道,今早已有多名黑衣被捕者,其中包括熱血公民副主席鄭錦滿。熱血公民主席鄭松泰就在facebook鬧爆《蘋果》,話出一個報道,搞到數十人被捕喎!網民知道消息後,都話「多謝蘋果正義之舉」,仲話「多謝肥老黎」!

毒果又建一功!

有無看國共歷史。好多人藏得好深。未到最後。你都唔知邊個系人。邊個系鬼

已有多名黑衣被捕...... 爛果.

其實有懷疑肥佬泥和毒果記者係咪鬼呢, 之前直播黃大仙班暴徒上巴士,跟手比阿SIR捉到應。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-20 06:35 PM 發表
有無看國共歷史。好多人藏得好深。未到最後。你都唔知邊個系人。邊個系鬼
d人太單純,
點打仗.

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-20 06:35 PM 發表
忍辱負重了三十幾年, 原來係阿爺長江一號。

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-11-20 06:50 PM 發表

d人太單純,
點打仗.
好多記者或兄弟都是無間道啦。你見網上幾多人被曝光就知。。特別今次捉咁多人。好多為減刑 肯定督灰。。未捉到既人🈶派驚。。唔好彩既好易被滅口

佢地係鐘意篤爆人

引用:
原帖由 rollins 於 2019-11-20 06:53 PM 發表

忍辱負重了三十幾年, 原來係阿爺長江一號。
大陸名片。偽裝者就系寫照。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-20 06:53 PM 發表

好多記者或兄弟都是無間道啦。你見網上幾多人被曝光就知。。特別今次捉咁多人。好多為減刑 肯定督灰。。未捉到既人🈶派驚。。唔好彩既好易被滅口 ...
如果老尾/呆灣d安家費,交唔出.
d傻仔都好坎坷.

出賣係美國精神

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-11-20 06:57 PM 發表

如果老尾/呆灣d安家費,交唔出.
d傻仔都好坎坷.

出賣係美國精神
美國精神。自己利益至上

諗下請黑工出糧前要做乜?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-20 06:55 PM 發表

好好睇.
睇到我驚,
係上海住係和平飯店.
疑神疑鬼,
好似間房死過好多人.

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-20 06:55 PM 發表

能夠有此膽量, 週旋於兩大巨人之間, 利害。

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-11-20 18:31 發表
蘋果篤灰 踢爆走佬路線 鄭錦滿理大臭渠被捕
網民:多謝肥老黎!
2019年11月20日 16:30

黑衣佔領理大,警方在周圍佈置重兵把守,只要有人離開,便立刻予以拘捕。在理大內的黑衣繼續頑抗,打算沿著惡臭的排水渠潛逃理大,昨日更盛傳有人成功離開。不過,在《蘋果》大肆報道下,警方早已在今晨派出多輛警車,大批警員在理大外暢通道南甚至紅磡區一帶等不同地方的渠口埋伏及堵截黑衣。據《蘋果日報》報 ...
肥老黎系地下黨員

主題標籤 #鄭松泰
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]