• 瀏覽: 17,161
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
+7
今(20日)凌晨1時許,3名15至16歲的少年於葵涌禾塘咀街與光輝圍交界,被十多人以鐵通及伸縮棍襲擊,兇徒逞兇後離去。警方接報到場,經初步調查,案件列傷人,交由葵青警區反三合會行動組跟進,暫未有人被捕。16歲姓莫男子頭部受傷,昏迷送往瑪嘉烈...

文中無講十多個用鐵通既係乜野人,
3個被打既15, 16歲都無講佢地係市民,
估計係曱甴黑吃黑, 自殘
有無兄弟有更詳盡資料?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/葵涌圍毆-16歲男童遭十多人鐵通施襲-昏迷送院搶救-031058165.html

黑衣人嗎

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2019-11-20 04:50 PM 發表
今(20日)凌晨1時許,3名15至16歲的少年於葵涌禾塘咀街與光輝圍交界,被十多人以鐵通及伸縮棍襲擊,兇徒逞兇後離去。警方接報到場,經初步調查,案件列傷人,交由葵青警區反三合會行動組跟進,暫未有人被捕。16歲姓莫男子頭部受傷,昏迷送往瑪嘉烈...

有無兄弟有更詳盡資料?

新聞來源連結: ...
係咪被私了?

你既就唔應該報警啦

曱甴內控?

可能曱甴仔收左錢唔做嘢想返屋企,老細就揾人做嘢!

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2019-11-20 04:50 PM 發表

有無兄弟有更詳盡資料?

新聞來源連結: ...
如果係曱甴比人打我會多謝打嗰啲人

曱甴破壞社會安寧,個個用暴力解決問題

唔通係曱甴仔唔想再玩落去,俾曱甴頭執行家法?

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-11-20 04:52 PM 發表
黑衣人嗎
https://www.facebook.com/groups/ ... k/1011474092520654/

傑青凌晨1時仲係街

勞資糾紛,手足打手足,一點都不奇怪。

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-11-20 04:52 PM 發表

係咪被私了?

你既就唔應該報警啦
曱甴咪又係有事警察,冇事黑警

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-20 05:08 PM 發表
傑青凌晨1時仲係街
返學路遙遠
早起趕行程

引用:
原帖由 waltzno2 於 2019-11-20 05:07 PM 發表
唔通係曱甴仔唔想再玩落去,俾曱甴頭執行家法?
有啲曱甴自殺,可能係俾其他曱甴迫死.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]