• 瀏覽: 13,750
  • 回覆: 182
  • 追帖: 1
+6
較早前被內地行政拘留15日的英國駐港總領事館香港僱員鄭文傑,表示被拘留期間,曾經被虐待及毆打。 現時已離職並身在英國的鄭文傑,今年八月從香港前往深圳公幹,乘高鐵回港時失聯,其後證實被內地行政拘留,指他涉及嫖娼。他接受英國廣播公司訪問時表示,被內地當局指他於香港煽動政治不穩,被扣留時一度被鎖上手銬、蒙...

現時已離職並身在英國的鄭文傑<===9 x 9 比人雞能左la
幫英國做野受, 應該升tim la

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1493468-20191120.htm

叫雞唔比錢嘅賤人,比雞頭打又可以屈差人,,,,,

個幾月後至出嚟講,一定有古怪,,,

叫覇王雞喺要受下苦架喇

幫你打飛機啊?仲出埋野添

全世界都知你叫雞啦.....

叫G唔俾$,打''柒''你

雞蟲仲敢出黎講野?

和隻雞玩 SM 被虐待及毆打

咪果然好多腦殘係到

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2019-11-20 04:28 PM 發表
個幾月後至出嚟講,一定有古怪,,,
剛過左空窗期,驗左冇性病先敢出黎講...

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-11-20 04:30 PM 發表
全世界都知你叫雞啦.....
no la,
人地只係親身去體驗國內性工作者的情況,

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-20 04:23 PM 發表
較早前被內地行政拘留15日的英國駐港總領事館香港僱員鄭文傑,表示被拘留期間,曾經被虐待及毆打。 現時已離職並身在英國的鄭文傑,今年八月從香港前往深圳公幹,乘高鐵回港時失聯,其後證實被內地行政拘留,指他涉及嫖娼。他接受英國廣播公司訪問時表示,被內地當局指他於香港煽動政治不穩,被扣留時一度被鎖上手銬、蒙...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_149 ...
你唔好廿年後先出嚟?
隻G安排左去英國喇?
你而家講咩都得啦!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-20 04:36 PM 發表

你唔好廿年後先出嚟?
隻G安排左去英國喇?
你而家講咩都得啦!
比人屈叫雞姐, 咁同條女結婚未
條女當日好能關心佢架, 要得過啦

SM咋?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]