• 瀏覽: 9,845
  • 回覆: 114
+3
不打不相識,各打一大巴,老豆敎仔,否則沒完沒了。

佢哋驚乜?反正犯咗法,又有校長、社會賢達出嚟保佢哋,一定無事。

有爺生無乸教…

教育局、校長會、教協,有乜嘢講?你地教出來的學生犯緊法喎

引用:
原帖由 healchu 於 2019-11-20 09:43 AM 發表
犯民騰騰震
24號, 我,一票不投犯民,暴徒

引用:
原帖由 samkwong2008 於 2019-11-20 09:11 AM 發表
本港全港小學、中學及部分特殊學校,今日恢復上課,有網民號召在觀塘發行「和你返」活動,一批身穿校服的學生響應,步行上學並走出馬通,現場交通受阻。防暴警員其後到場清理。  

今早7時許,一批身穿校服、戴有口罩的學生響應網上號召步行上學,當中部分人手持雨傘,他們走出協和街行車路,並高呼「五大訴求、缺一不可」等口號,現場交通受阻。

期間有學生企圖以膠欄、鐵欄等雜物在多個路口設置路障,有司機不滿 ...
傷港學生書讀唔成只專心搞暴動

引用:
原帖由 skirt333 於 2019-11-20 09:22 AM 發表
自己著校服返學唔3罷, 但又阻路阻人返工返學, 18歲以下係咪無腦無邏輯
哈哈係喎....又幾能好笑....咁勁唔好返學周圍開花啦笨.

坐返三幾年人生更精彩.....

拉啦.

引用:
原帖由 DZDD 於 2019-11-20 01:31 PM 發表
香港人要香準備. 事實紅/黃衫軍正準備上演.
睇黎香港內戰一觸即發!

引用:
原帖由 hkmamyhk 於 2019-11-20 02:55 PM 發表
班曱甴學生目的是阻人返工返學
其實要攪三罷好易
洗咩堵路攪地鐵阻人返工咁麻煩?
教埋你地班無腦暴徒點做啦!

咪話有200幻人響應既,要由源頭做起!

嗱~只要果2百幻人,係自己屋企門口守住,唔好比屋企既家人出門口返工返學
當每家庭有2至3人成員……
嘩! 咪有成四五百萬人罷工罷課囉!
何其壯觀呀!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-11-20 03:55 PM 發表

其實要攪三罷好易
洗咩堵路攪地鐵阻人返工咁麻煩?
教埋你地班無腦暴徒點做啦!

咪話有200幻人響應既,要由源頭做起!

嗱~只要果2百幻人,係自己屋企門口守住,唔好比屋企既家人出門口返工返學
當每家庭有2至3人成員……
嘩! 咪有成四五百萬人罷工罷課囉!
何其壯觀呀! ...
搭句口,
班友成日二百幻吹噓當真,
十,一那日天安門,空地比銅鑼灣加灣仔加中環仲要大,搞左在朝參與者公報都只係十萬,共產黨全部有登記唔可能有錯,千萬唔好話你比當日閱兵多廿倍人吖

亂過馬路,每人一張告票$1500先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]