• 瀏覽: 9,857
  • 回覆: 114
+3
D學生真低B, 叫佢搞事阻路就去做, 直搞笑, 下次叫食屎他們應該也會照跟。

一班學棍

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2019-11-20 09:18 AM 發表
有司機不滿響號,更有人下車指罵學生,有學生向對方道歉

覺得自己無錯做咩道歉呀
呢班烏合之眾,警察一黎,肯定雞飛狗走

觀塘早上有人堵路 防暴警到場黑衣人與學生散去
http://news.tvb.com/local/5dd49050e60383c42687fb86/觀塘早上有人堵路-防暴警到場黑衣人與學生散去

支持佢地退學,唔好退廢政府既錢!!!!!

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-20 09:19 AM 發表
該批校服所屬嘅學校,對唔對得住觀塘街坊?
果邊有幾間地記,係咪地記仔同地記妹呀??

玩吓手,理大放出來𠴱啲18歲以下學生🙄

引用:
原帖由 samkwong2008 於 2019-11-20 09:11 AM 發表
本港全港小學、中學及部分特殊學校,今日恢復上課,有網民號召在觀塘發行「和你返」活動,一批身穿校服的學生響應,步行上學並走出馬通,現場交通受阻。防暴警員其後到場清理。  

今早7時許,一批身穿校服、戴有口罩的學生響應網上號召步行上學,當中部分人手持雨傘,他們走出協和街行車路,並高呼「五大訴求、缺一不可」等口號,現場交通受阻。

期間有學生企圖以膠欄、鐵欄等雜物在多個路口設置路障,有司機不滿 ...
書又唔俾心機讀,甘願做畜牲,冇計!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-20 09:27 AM 發表
寫信投訴佢地間學校啦
梗係打叫佢地間學校訓度主任黎啦

幾時搞"和你塞菊花"

呢班學生諗住着校服就唔會俾警察拘捕

引用:
原帖由 refugee 於 2019-11-20 09:44 AM 發表

阻人返工返學,但又話「和你返」 
和你返,但無話唔阻你返

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]