• 瀏覽: 37,345
  • 回覆: 277
  • 追帖: 1
+18
仲未醒,下次拉硬

睇佢到而家都未醒
搵懲教幫手教囉
保佢果個校長都應該要連坐

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-19 09:28 PM 發表
今早繼續有人離開被警方圍困的理工大學,束馬尾的中四女生曾同學,撓著手站在一旁等候,她中學的校長...

琴晚剩喺度好多都唔夠 18 歲,當我地 c ...
會繼續暴動,死不悔改,不過有曬你資料,入去坐返幾年先再諗把

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-19 09:28 PM 發表
今早繼續有人離開被警方圍困的理工大學,束馬尾的中四女生曾同學,撓著手站在一旁等候,她中學的校長...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/75543795_10156490573192056_7866971933999366144_o_kze6u_1200x630cropcenter.png

又係一個避孕套

佢只係後悔入咗去,冇後悔做錯事,這類死不足惜啦。

啲poly仔趕住返屋企革乜野命啊

體驗下咩叫中出即飛
呢d咪叫入世未深
以為自己好醒,點知自己係67

佢話仲會繼續,死曱甴妹,唔死都冇撚用

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-11-19 10:43 PM 發表
睇內文啦,條八婆毫無悔意架。
叫佢去做曱甴雞啦,不繼俾曱甴中出就啱架喇

引用:
原帖由 ballking13 於 2019-11-19 10:15 PM 發表
她講到明會再出來
一大把打落政府及警察臉上

你放佢
佢一定報仇

睇到未呀?
願下次一定要定罪!重判

做免費🐔

做自由閪咪後悔!

On車,三唔識柒,網上即叫即到,老豆老母叫都冇咁聽話。

希望佢真係醒返

引用:

Poly仔都叫做人生尚有丁點前途,點會重同你班con仔con女癲?

叫得你泥送頭就自然有人想退先會咁做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]