• 瀏覽: 16,874
  • 回覆: 220
+7
時代革命,毋寧死,原來又係呃人

洗左腦,返到屋企都係得個殼

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
狂暴警已經失去常性,衝入去,第一野爆頭 
你見到舉手投降出來的是怎樣? 警察有用武力嗎?
但若頑強抵抗,警察唔用武力點拘捕到?

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
不是有8000萬抗爭基金嗎﹖睇下那班滿口仁義道德的東西到時肯唔肯發放基金吧...
咪係,咁多錢,租架直升機運物資支援嘛,咁都唔識?

有個被訪問的暴徒話, 無唸過會被圍捕,其實呢個就係大部份人犯罪的心態,存僥倖之心,唸住捉唔到,做父母就算阻唔到佢地.都應該盡責分析最壞情況是什麽,其實最壞的情況的確不是負刑責,而是受傷,殘廢,甚至死亡

留守了三日,曱甴仔都生埋啦!

犯民畜又害死細路

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
狂暴警已經失去常性,衝入去,第一野爆頭 
撩人者賤,本應打死無怨,又乜好講,你估警察做寫字樓定社工,同暴徒一樣,我唔會話幫個,總知打輸吳尊函。唔准喊😂😂😂😂

輪住上天台比鬼佬玩

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
不是有8000萬抗爭基金嗎﹖睇下那班滿口仁義道德的東西到時肯唔肯發放基金吧...
果個基婆詩基金?袋袋平安喇!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-11-19 04:53 PM 發表
10數名聲稱子女仍被困理大的家長,今早(19日)再次聚集在尖東新文華中心外空地,盼子女盡快安全離開校園。大部分家長均表示,需否承擔法律責任已是次要考慮,最重要是子女可以平安回家。

https://fs.mingpao.com/ins/20191119/s00001/1702a1ebc484f6ae7dd38dc5a231338e.jpg

起碼呢位父親是有理智、責任承擔,不會只扎責任推晒比政府及 ...
返去問吓阿囡
數唔數到畀幾多條曱甴撚插過啦

唔為自己, 都要為肚入面果個著想既。 

引用:
原帖由 劍13 於 2019-11-19 05:29 PM 發表
洗左腦,返到屋企都係得個殼
好大機會返龜氣憤難平,火燒家園又屈警察放火燒佢一家,自由西任由毒果擺佈!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]