• 瀏覽: 16,834
  • 回覆: 220
+7
10數名聲稱子女仍被困理大的家長,今早(19日)再次聚集在尖東新文華中心外空地,盼子女盡快安全離開校園。大部分家長均表示,需否承擔法律責任已是次要考慮,最重要是子女可以平安回家。

起碼呢位父親是有理智、責任承擔,不會只扎責任推晒比政府及社會。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20191119/s00001/1574144350340/【1119-理大】17歲女兒留守3天終願離開-父鬆一口氣-倘女兒有刑責只能接受

狂暴警已經失去常性,衝入去,第一野爆頭 

不是有8000萬抗爭基金嗎﹖睇下那班滿口仁義道德的東西到時肯唔肯發放基金吧...

犯咗法到你唔接受咩

呢位爸爸好快做公公抱孫了...弓起弓起...

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-11-19 04:59 PM 發表
呢位爸爸好快做公公抱孫了...弓起弓起...
畜警無人性架 

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
不是有8000萬抗爭基金嗎﹖睇下那班滿口仁義道德的東西到時肯唔肯發放基金吧...
滙豐個戶口cut左拉,D錢下落不明

放心, 祝大細都平安!

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
財到光棍手,結果會係點?

執返條命算好彩

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2019-11-19 04:55 PM 發表
狂暴警已經失去常性,衝入去,第一野爆頭 
暴徒為害眾生!!

引用:
到手的錢, 仲比番你吔, 未傻啦

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-11-19 05:02 PM 發表

財到光棍手,結果會係點?
人哋去買樓。
佢哋凍到嘔!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]