• 瀏覽: 3,463
  • 回覆: 61
+11
理工大學仍繼續有示威者逗留,中午陸續有人步出校園,警方繼續在周邊戒備及截查進出人士。十多名家長在尖東新文華中心外警方封鎖線外靜坐,希望政府及...

真家長是否講得遲了點?你們早點出來相信會更有說服力。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1640890/

一個阿婆話,佢個仔冇受傷,係和理非!我話和理非混身暴徒之中,亦係參與暴動,不會是無辜的。

和理非就不用負責任了嗎?和理非更像是推卸責任之人,背後負最大責任者!

即場登記子女性名臨記即走

引用:
原帖由 pandan07 於 2019-11-19 03:19 PM 發表
理工大學仍繼續有示威者逗留,中午陸續有人步出校園,警方繼續在周邊戒備及截查進出人士。十多名家長在尖東新文華中心外警方封鎖線外靜坐,希望政府及...

真家長是否講得遲了點?你們早點出來相信會更有說服力。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1640890/ ...
阿仔見到阿爸會出來自首的!

千祈唔好投降呀

買定花生睇曱甴點死㗎

洗乜靜坐丫,大聲宣讀仔女個名和身份證號碼,佢地黃左就自然會出來架啦

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-11-19 03:21 PM 發表
一個阿婆話,佢個仔冇受傷,係和理非!我話和理非混身暴徒之中,亦係參與暴動,不會是無辜的。
超,
今時今日,仲有阿媽知個仔係條街度做咩架
和理非,不是哺乳類爬蟲類等天生不變既特徵,由掟磚的那秒起,已註定終生也脫不了干係,唯一的歸宿便是監房

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-11-19 03:42 PM 發表

阿仔見到阿爸會出來自首的!
係就好

引用:
原帖由 12-12-12 於 2019-11-19 03:41 PM 發表
即場登記子女性名臨記即走
好波

系唔系有仔女在理大里靣都系一個問題。

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-19 03:45 PM 發表
洗乜靜坐丫,大聲宣讀仔女個名和身份證號碼,佢地黃左就自然會出來架啦
入面班友豬姐,
如果出面嗰個係真阿媽,已經黃左俾差人啦

自己個仔女幾乎燒咗成個香港
作為家長唔汗顏
仲好意思要警察保佢仔女保安

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2019-11-19 03:58 PM 發表
自己個仔女幾乎燒咗成個香港
作為家長唔汗顏
仲好意思要警察保佢仔女保安
"和理非"的本質就是這樣

打慘情牌乃泛民一貫手法,可惜市民已經唔受呢套

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]