• 瀏覽: 789
  • 回覆: 10
強力要求幫學子洗腦做左暴徒既校長同老師及不割蓆既泛民耳哀向全港市民道歉  有事就識要求全港市民幫手比壓力政府

引用:
原帖由 simanlam 於 2019-11-19 10:38 AM 發表
強力要求幫學子洗腦做左暴徒既校長同老師及不割蓆既泛民耳哀向全港市民道歉  有事就識要求全港市民幫手比壓力政府
更應該向受影響既商戶及市民賠償,破壞N次既地鐵、美心集團、優品360、中國銀行、tvb、的士、小巴、貨van,被私了既市民等等。
運輸界佔中受影響都仲未索償到。
反對派議員、校長、教育界、公務員,黃媒,搞亂完香港,示威者坐監,佢地就un un腳繼續享受人生。
應該涷結佢地既捐款、眾籌戶口做賠償。

難怪。我有朋友系昆崙山學道。。佢話公道不在人心。只在天。。今次事件更明顯。市民公道無人理。死了就白死。傷了你。系你唔好彩。。天系邊個?天就系有權有勢既人。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-19 11:08 AM 發表
難怪。我有朋友系昆崙山學道。。佢話公道不在人心。只在天。。今次事件更明顯。市民公道無人理。死了就白死。傷了你。系你唔好彩。。天系邊個?天就系有權有勢既人。。 ...
即係今次事件既金主們啦

建議殺晒所有大專院校,重新整頓…

差全中國人民🇨🇳一個道歉

大學係班學生自己破壞!根本就冇理由要用我地嘅錢去維修!

轉載:一人一信

[url=Ceo@ceo.gov.hk]Ceo@ceo.gov.hk[/url]

致特首林鄭月娥女士:

五個多月以來的暴動,香港已經滿目瘡痍,多處地方及多處公共設施需要大量維修,需知道香港庫房的儲備是上幾代香港人辛辛苦苦為香港建設得來的,暴徒所做嘅行為無法無天,置香港人名譽,生命及財產於不顧,香港已經需要長久嘅時間才能修復,不可能再動用庫房14億元為香港中文大學復修!本人強烈建議無了期關閉香港中文大學以及其他大學,我認為香港現時的大學根本名存實亡,不讀也罷!不如全部夷平,為香港多建設公屋及居屋!
對於香港大學培養出一大班暴徒,本人深感憤怒及悲痛,香港教育制度嚴重出現問題,希望香港政府能夠正視問題,早日為香港逃出新天,止暴制亂!

XXX 愛香港的市民上

引用:
原帖由 sam9166 於 2019-11-19 12:49 PM 發表

Ceo@ceo.gov.hk

致特首林鄭月娥女士:

五個多月以來的暴動,香港已經滿目瘡痍,多處地方及多處公共設施需要大量維修,需知道香港庫房的儲備是上幾代香港人辛辛苦苦為香港建設得來的,暴徒所做嘅行為無法無天,置香港人名譽,生命及財產於不顧,香港已經需要長久嘅時間才能 ...
本人已send

引用:
原帖由 sam9166 於 2019-11-19 12:49 PM 發表

Ceo@ceo.gov.hk

致特首林鄭月娥女士:

五個多月以來的暴動,香港已經滿目瘡痍,多處地方及多處公共設施需要大量維修,需知道香港庫房的儲備是上幾代香港人辛辛苦苦為香港建設得來的,暴徒所做嘅行為無法無天,置香港人名譽,生命及財產於不顧,香港已經需要長久嘅時間才能 ...
為我地發聲 比信何議員好啵 係立法會幫我地聲討下 謝謝

其實都冇乜用 大家都知政府好難做嘢 而香港公務員做嘢嘅態度同效率 大家都明㗎啦

中央政府後面一定會攪泛民,佢地只有一條路,走佬,D暴徒就可憐D,被泛民利用左

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]