• 瀏覽: 148,503
  • 回覆: 1,456
  • 追帖: 19
你再唔走,理大班曱甴多日大戰要找人安慰
準備揾你做天使了

熱賣及精選

附件

1556815220432.jpg(42.83 KB)

2019-11-19 07:06 AM

開除學籍啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wonkamtc 於 2019-11-19 06:27 AM 發表

儍西先信
同意,想分化同離間

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

屎忽就開花!

回覆 引用 TOP

精人出口,笨人出走
呀媽無教你咩S同学
真係無乸教

這世界,反應慢的會被玩死,能力差的會被閒死,膽子小的會被嚇死,  酒量小的會被灌死,身體差的會被累死,講話直的會被整死, 能幹活的會被用死。所以做任何事情不必太認真。不然人在天堂,錢在銀行。
大學生4年班,原來可以這麽白痴

出嚟嗰D其實個心會諗 冒坐十年暴動縱火搶人衝入去 真係值唔值得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吹漲的大笨象 於 2019-11-19 06:36 AM 發表

你地問下台灣9,英超67,peter仔,戇豆七佢地點睇?
佢地班柒頭又話係大公啲假新聞

跟住發現。。仆街,明報黎嘅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神名綾人 於 2019-11-19 06:43 AM 發表

好可憐,臨死都仲相信有二百幻人支持
所謂 200 萬 .. 只係對政府不滿或者有要求 

而唔係 200 萬人支持暴徒 .. 

泛狗成日用語言偽術呃九班傻仔傻妹 .. 

哈哈哈哈

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-11-19 06:26 AM 發表

【明報專訊】被警方包圍的不少是理大學生,四年級的S是其一。她昨凌晨與「手足」齊上齊落,守住理大前線,今早卻見外面聲言支援的「手足」沒如想像般「開花」營救,「我覺得我被外面的人賣了」,才醒覺要走;與同伴中午沿暢運道突圍,卻見速龍小隊拘捕身邊朋友,自己雙腳跌傷後奮力折返校園,「我很怕又氣憤,」哭說:「外面的人一味只在網上出post,為何不來救我們呢?」
https://fs.mingpao.com/ ...
無返屋企家人點會唔知

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !
引用:
原帖由 pugbb 於 2019-11-19 06:26 AM 發表

【明報專訊】被警方包圍的不少是理大學生,四年級的S是其一。她昨凌晨與「手足」齊上齊落,守住理大前線,今早卻見外面聲言支援的「手足」沒如想像般「開花」營救,「我覺得我被外面的人賣了」,才醒覺要走;與同伴中午沿暢運道突圍,卻見速龍小隊拘捕身邊朋友,自己雙腳跌傷後奮力折返校園,「我很怕又氣憤,」哭說:「外面的人一味只在網上出post,為何不來救我們呢?」
https://fs.mingpao.com/ ...
依家至知道?太遲了,齊上齊落? 核爆都唔割?   
you jump i jump 只係電影對白,現實重有一句跟尾:  you jump first

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 120321 於 2019-11-19 07:13 AM 發表

依家至知道?太遲了,齊上齊落? 核爆都唔割?   
you jump i jump 只係電影對白,現實重有一句跟尾:  you jump first
lady first!

回覆 引用 TOP

講咁多有咩用,燒人,飛磚整死人都唔識停。抵死

回覆 引用 TOP

睇完條女嘅表白,第一足證幾咁儍西,第二亦見到恐怖主義洗腦嘅威力,由學生身份轉變為抗爭者再升格成暴徒,最終成為恐怖分子。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]