• 瀏覽: 34,289
  • 回覆: 450
+23
引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-19 01:03 AM 發表
克警濫暴情況好嚴重, 日後情況不甚設想...
驚就唔好係香港啦,吊

毒果吹到又幾十幻人呃d傻仔出來受死

毒果吹少左

平時吹開幾十倍的

引用:
原帖由 comti 於 2019-11-19 12:30 AM 發表
他youtube直播都係的三五萬人睇,何來十萬人啊
有關係嘅咩?

就係驚你班死蠢唔肯出嚟.....叫你啲兄弟姊妹出哂嚟吖嘛, 唔出正契弟.....

十萬就沖嬴警察啦

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:27 AM 發表
理大學生留守校園多日,警方昨晚起在多個出入口包圍。有市民其後前往理大附近「反包圍」聲援,多區亦有人堵路分散警方。至今早,警方在尖東拘捕數十人;佐敦一帶亦繼續有市民繼續堵路。《蘋果》正直播情況。...

為左拉幾百,多幾萬個勇武,呢 ...
On9仔,都唔知做咩~
以為咩咁武勇,咩咁無畏無懼……

睇直播,初頭好威同警方對持,掟下汽油彈,但係警察一開波就9縮得快過龜頭,個個雞飛狗走,好鬼好笑

係武勇就迎面衝埋去打過啦~
扮既就返去訓啦

引用:
原帖由 csl225 於 2019-11-19 12:56 AM 發表
今日出嚟送頭嘅分分鐘多過喺poly嘅人, 引晒班傻仔出嚟, 真係好成功
連登班友坐係冷氣房打下字,就不停吹雞叫人出泥送頭,繼續推別人子女去死,佢地就等收割前線班友奶野後既剩餘價值

附件

Screenshot_20191118-211658_Samsung Internet.jpg(197.11 KB)

Screenshot_20191118-211658_Samsung Internet.jpg

On99喺條街度行嚟行去咋,千零人又吹到10幻

系....繼續送頭啦!
on 9 L....死畜牲曱甴
記住唔好投降呀, 堅持到死的一刻!....不過,亦不遠矣

最多二千人,吹到十萬,我話肥佬黎老婆昨晚同我含你哋又信唔信?

太多怪獸家長,一見D細路扮可憐就是非不分。

仲唔收手, 仲要支援恐怖主義, 將香港推向深淵, 仲要自以為自己愛港