• 瀏覽: 34,333
  • 回覆: 450
+23
十萬就嚟拉晒

又吹 真係十萬又點 又未係散沙一盤

都是一班仆街曱甴走來走去,扮能晒人多。人次多,隻曱甴腳累不累😷

引用:
原帖由 神愛世人 於 2019-11-19 01:17 AM 發表
彌敦道D乞兒仲廢,比警察一衝就走,留低成百枝汽油彈比警察仆爆'
睇直播,幾架小巴、貨車衝前,佢哋叫速龍呀,咁就走鳩晒,走唔切嘅就被拉。硬撚鳩鳩自己去送頭。

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:31 AM 發表
香港人真係世界級,超團結,廢佬除外
痴線既走埋一埋好正常既

今日警方都拉左3萬人

又吹到有10幻人?毒果妓者唔該去驗吓眼啦

尖東果班一掟催淚彈走晒,彌敦道果班諗住去救人被人捉埋,點知理大成大半人走出來投降,彌敦道班乞兒做咗笨柒,好睇過英超

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:27 AM 發表
理大學生留守校園多日,警方昨晚起在多個出入口包圍。有市民其後前往理大附近「反包圍」聲援,多區亦有人堵路分散警方。至今早,警方在尖東拘捕數十人;佐敦一帶亦繼續有市民繼續堵路。《蘋果》正直播情況。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191118/720pix/1574086655_e87f.png

為左拉幾百,多幾萬個勇武,呢 ...
10萬人都攻唔破警方防線?毒果又出口術做假

文宣是假,防暴有理!

🤣有10萬仲唔行去理工,咁多,1人吐滴口水都浸親差佬啦🤣

起碼二百萬皇軍上街抗差佬

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:31 AM 發表
香港人真係世界級,超團結,廢佬除外
你麻麻爺爺公公婆婆爸爸媽媽都是廢老

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:27 AM 發表
理大學生留守校園多日,警方昨晚起在多個出入口包圍。有市民其後前往理大附近「反包圍」聲援,多區亦有人堵路分散警方。至今早,警方在尖東拘捕數十人;佐敦一帶亦繼續有市民繼續堵路。《蘋果》正直播情況。...

為左拉幾百,多幾萬個勇武,呢 ...
又作大10倍

https://www.youtube.com/watch?v=J0yrzVStYqk

為左拉幾百,多幾萬個勇武,再出百萬解放軍!中國人!超勁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]