• 瀏覽: 34,286
  • 回覆: 450
+23
引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:27 AM 發表
理大學生留守校園多日,警方昨晚起在多個出入口包圍。有市民其後前往理大附近「反包圍」聲援,多區亦有人堵路分散警方。至今早,警方在尖東拘捕數十人;佐敦一帶亦繼續有市民繼續堵路。《蘋果》正直播情況。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191118/720pix/1574086655_e87f.png

為左拉幾百,多幾萬個勇武,呢 ...
DLLM!你班契哥含晒撚啦!你落埸救距地羅L樣😏

拾你老味咩毒果L,不如學長毛狗話齋,鳩噏夠一億啦!

10萬條人渣.....
引用:
原帖由 英超專科 於 19-11-2019 12:27 AM 發表
理大學生留守校園多日,警方昨晚起在多個出入口包圍。有市民其後前往理大附近「反包圍」聲援,多區亦有人堵路分散警方。至今早,警方在尖東拘捕數十人;佐敦一帶亦繼續有市民繼續堵路。《蘋果》正直播情況。...

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-19 01:03 AM 發表
克警濫暴情況好嚴重, 日後情況不甚設想...
唔會拉到你喎,放心繼續出帖啦!

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-19 01:03 AM 發表
克警濫暴情況好嚴重, 日後情況不甚設想...
驚就去跳樓,你留在世上都係害人。

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-19 12:27 AM 發表

毒果作文   貼來把撚

引用:
原帖由 vegertarian 於 2019-11-19 12:30 AM 發表
最多一幻人
想出來嘅
咁又少咗D,幾百應該有嘅。

吹到十萬真係得啖笑...

拉左差唔多成千人,大豐收

尖束果班一掟催淚彈散晒,個個趕搭車走。

彌敦道D乞兒仲廢,比警察一衝就走,留低成百枝汽油彈比警察仆爆'

乜唔係一千萬人咩?
個個都火影,個個都多重影分身術

又話成十萬人既?反包圍理大外警隊去救人啦?
去晒邊呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]