• 瀏覽: 1,933
  • 回覆: 23
+2

唔好走啦!

係入面種菜養豬,開發天然氣再用愛發電,係廁所養下淡水魚,自吸自瀆,繁殖下曱甴仔,又可以立國又可以普選,印下自己曱甴貨幣,咁唔係曱甴的理想咩?

點可以走人咁衰仔架,一齊坐監先夠義氣嘛!

千萬不要走我支持你

引用:
原帖由 南瓜小豬 於 2019-11-18 09:51 PM 發表
【明報專訊】自昨晨10時許第一發催淚彈炸開,催淚煙散落理大校園每一角落。入黑後,警方包圍理大出口,示威者對是否留守現分歧。有理大人堅持「自己校園自己救」,盼守住校門;有中學生示威者則認為校內「無險可守」,傍晚撤離,說寧留力參與接下來的其他行動,不欲「送頭」。

中學生:不欲拋下手足離開
理大生:學生校園被捕 政府出醜
昨日一批非理大人聚集校園內外,當中亦有中學生。就讀高中 ...
屌~又話無畏無懼,又話預咗犧牲又咁咁咁……
嘩! 9縮得重快過龜頭

出唔出醜呀爺有分數,而家你就坐硬

破壞校園稱護校
毫無道義稱義士
絕無武德稱勇武

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2019-11-19 12:03 AM 發表
千萬不要走我支持你
咁撚黑心,渣住幾支香咒兄弟臨尾香

引用:
原帖由 南瓜小豬 於 2019-11-18 09:51 PM 發表
【明報專訊】自昨晨10時許第一發催淚彈炸開,催淚煙散落理大校園每一角落。入黑後,警方包圍理大出口,示威者對是否留守現分歧。有理大人堅持「自己校園自己救」,盼守住校門;有中學生示威者則認為校內「無險可守」,傍晚撤離,說寧留力參與接下來的其他行動,不欲「送頭」。

昨日一批非理大人聚集校園內外,當中亦有中學生。就讀高中的X(化名)家住 ...
入校園,捉罪犯係警察天職

引用:

昨日一批非理大人聚集校園內外,當中亦有中學生。就讀高中 ...
只見理大牲柒出國際

引用:

只見理大牲柒出國際。
警察執法何醜之有?

老美校園槍擊,警察入校射殺中學牲暴徒都仲得呀! onL99

走出嚟唔怕比手足滅口咩?
好多人被浮屍,被跳樓喎

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-11-19 01:05 AM 發表
走出嚟唔怕比手足滅口咩?
好多人被浮屍,被跳樓喎
dklmcfh, 睇直播,自首要排長龍等檢查嘅?

鍵盤翻頁
左右