列印

[本港新聞評論] 【理大攻防戰】佐敦催淚彈射入民居 戶主半間屋被毀 怒轟警險燒死人

【理大攻防戰】佐敦催淚彈射入民居 戶主半間屋被毀 怒轟警險燒死人 E-mail 此主題給朋友

今早(18日)警方在佐敦柯士甸道一帶施放催淚彈驅散市民,卻將催淚彈射進民居,豐樂大廈有低層單位着火焚燒,半間屋被燒毀。住戶怒轟警方胡亂將催淚彈射入民居,「好彩個女5分鐘前出咗門,無人響房,否則真係可以燒死人。」...

黑警黑過墨汁比9更賤
狼心9肺畜牲不如
好可惡

新聞來源連結:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191118&s=6996647&a=60281242

熱賣及精選
黑警收買人命

查警暴  止警謊
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 09:14 PM 發表
黑警收買人命
由提出修例至今,
只有暴徒殺了一個無辜百性的命

無腦死豬西先睇爛果日報
警察1個人都未殺死WO…但暴徒已經送左5 6條人命 仲有D重傷都未計
差太多啦 咪 暴徒出黎投降啦~

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-11-18 09:16 PM 發表

由提出修例至今,
邊個
請勿亂說

查警暴  止警謊
無暴徒就無催淚彈,你仲撐唔撐暴徒?

政府幫你裝修,執到啦,又有新屋住

由提出修例至今,

無腦死豬西先睇爛果日報
毒果文呀?🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無心恥戰 於 2019-11-18 09:18 PM 發表
警察1個人都未殺死WO…但暴徒已經送左5 6條人命 仲有D重傷都未計
差太多啦 咪 暴徒出黎投降啦~
示威者冇殺人,反而黑警已經送咗5 6條人命 仲有啲重傷都未計

查警暴  止警謊
引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-18 09:20 PM 發表
無暴徒就無催淚彈,你仲撐唔撐暴徒?
無淫鄭修例就冇示威

查警暴  止警謊
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 08:34 PM 發表
今早(18日)警方在佐敦柯士甸道一帶施放催淚彈驅散市民,卻將催淚彈射進民居,豐樂大廈有低層單位着火焚燒,半間屋被燒毀。住戶怒轟警方胡亂將催淚彈射入民居,「好彩個女5分鐘前出咗門,無人響房,否則真係可以燒死人。」...

黑警黑過墨 ...
係唔係你住嗰度?係就恭喜啦🎈🎊🎉🍾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 09:24 PM 發表

無淫鄭修例就冇示威
無人唔俾你和平示威喎,但你地選擇左用暴力解決問題,怪得邊個?

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-11-18 09:22 PM 發表
由提出修例至今,
邊個
請勿亂說

查警暴  止警謊
成副架餐損少少就鳩叫 又殺又姦仲一堆太監保

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]