• 瀏覽: 16,218
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+13
你班黑衣曱甴搞人地地方害人家園被毀

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 09:20 PM 發表

邊個
請勿亂說
清潔工

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 09:20 PM 發表

邊個
請勿亂說
上水羅伯伯你又當睇唔到呀?

引用:
原帖由 今日六 於 2019-11-18 09:21 PM 發表
政府幫你裝修,執到啦,又有新屋住
比番間新樓佢?

間屋似中汽油彈。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 08:34 PM 發表
今早(18日)警方在佐敦柯士甸道一帶施放催淚彈驅散市民,卻將催淚彈射進民居,豐樂大廈有低層單位着火焚燒,半間屋被燒毀。住戶怒轟警方胡亂將催淚彈射入民居,「好彩個女5分鐘前出咗門,無人響房,否則真係可以燒死人。」...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191118/720pix/1574077090_20e6.jpg

黑警黑過墨 ...
睇標題就估到係邊間媒

只有暴徒打撚死無辜市民!!!!

引用:
原帖由 blackcurrent123 於 2019-11-18 09:29 PM 發表
你班黑衣曱甴搞人地地方害人家園被毀
不嬲都講緊,冇暴徒搞事邊會有警察出黎呀?成9日話冇警察就和平, 未見過囉

源頭係死曱甴,
一係催淚彈,
一係被人放火燒屋,
你揀,
怪就怪曱甴啦

引用:
原帖由 montejo 於 2019-11-18 09:33 PM 發表

睇標題就估到係邊間媒
估到邊間媒唔緊要, 最緊要睇到有個鍵盤戰士扮傻話唔撚知邊個市民被暴徒殺左

要找李小龍出來幫手
https://youtu.be/7KR7s0v97gw

引用:
原帖由 tomymt 於 2019-11-18 09:31 PM 發表

比番間新樓佢?
燒半間,裝修番成間,抵

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-18 09:23 PM 發表

示威者冇殺人,反而黑警已經送咗5 6條人命 仲有啲重傷都未計
邊56個呀?出資料出數據先啦,仲有上星期話拉左3000人,係6-9月自殺既2百幾,屍體發現2千幾,即係得返幾百人咋喎,條數點計都唔合理

咁都可以係汽油彈㗎, 點解咁肯定係催淚彈呢?  戶主你當時又咁喺間房

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]