• 瀏覽: 3,093
  • 回覆: 15
+6
原來父母都腦殘唔怪得咁啦......

引用:
原帖由 cubus 於 2019-11-18 07:08 PM 發表
10529615 10529616 10529617
香港教育出了很大的問題。

父母都腦殘

引用:
原帖由 follower111 於 18-11-2019 19:27 發表

香港教育出了很大的問題。
冇錯呢個就係最大問題!怪獸家長仔女在學校出了
問題就返學校投訴!唔係出左啲黃絲教師囉,怕咗你投訴,又唔係佢仔女佢話知你死.春風化雨從此消失

引用:
原帖由 cubus 於 2019-11-18 07:36 PM 發表

冇錯呢個就係最大問題!怪獸家長仔女在學校出了
問題就返學校投訴!唔係出左啲黃絲教師囉,怕咗你投訴,又唔係佢仔女佢話知你死.春風化雨從此消失 ...
早唔勸,等到貌似玩完先出黎哭,你叫警察點就甘放人啊?就算想都唔可以啦依家甘GE 地步, 只有法官可以救他們, 如果他們真的咩都無做過

引用:
原帖由 follower111 於 18-11-2019 19:42 發表

早唔勸,等到貌似玩完先出黎哭,你叫警察點就甘放人啊?就算想都唔可以啦依家甘GE 地步, 只有法官可以救他們, 如果他們真的咩都無做過
好彩嘅咪遇到啲黃絲法官囉

市民自發清理堵路垃圾都比你哋班曱甴衝住出嚟打到頭破血流,你班家長當時係邊?唔好同我講你今日睇新聞先知仔女係黑衣曱甴吖🤒咁多個月比你哋啲仔女『私了』的市民,有冇走過出嚟講嘢?
一句到尾唔抵可憐😤

引用:
原帖由 小窮鬼 於 18-11-2019 20:16 發表
市民自發清理堵路垃圾都比你哋班曱甴衝住出嚟打到頭破血流,你班家長當時係邊?唔好同我講你今日睇新聞先知仔女係黑衣曱甴吖🤒咁多個月比你哋啲仔女『私了』的市民,有冇走過出嚟講嘢?
一句到尾唔抵可憐😤 ...
呢啲家長平時唔教!出咗事就嚟來事後孔明.......

引用:
原帖由 cubus 於 2019-11-18 07:08 PM 發表
10529615 10529616 10529617
你係邊撚個先?

引用:
原帖由 cubus 於 2019-11-18 10:39 PM 發表

話仔仔去理大丟垃圾,洗洗碗,就被包圍,佢老母,咁都up得出

唔死都無撚用

幪晒面,你老母都唔知你係邊個

引用:
原帖由 cubus 於 2019-11-18 10:39 PM 發表

條友假㗎!

條路自己揀,撲街唔好喊

引用:
原帖由 robinhood2003 於 2019-11-18 07:35 PM 發表
父母都腦殘
大陸人唔腦殘,直情冇腦殘都冇得殘!危害全球的帶菌者

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]