• 瀏覽: 48,694
  • 回覆: 581
+27
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-18 12:16 PM 發表

個D只係學生,你吾係法官吾好亂咁講
呢D 100% 係暴徒! 學生犯左法一樣要面對法律制裁!
學生不會有特權犯法!

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-11-18 12:15 PM 發表
又死一件10528424
似乎被豬隊友掟中

入面肯定有大批武器、化武、汽油彈。
所以一定要人贓並獲!

到時候再睇黃官點樣表演放生

引用:
原帖由 chokman3 於 2019-11-18 11:53 AM 發表

有記者幫手點斷通訊
快手起多啲監獄。準備大學生最鍾意玩嘅迎新日。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2019-11-18 11:30 AM 發表
交出射箭暴徒可能換取放生三個無暴力學生
指証弓箭手可以換減刑,曱甴唔好放棄最後篤灰機會😂

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-18 11:49 AM 發表

克警尋日叫人和平離開,
即係暗示咗吾濫捕,
A promise is a promise,
吾可以反口
係叫人和平離開去門口被佢地拉

引用:
原帖由 Gilchrist200510 於 2019-11-18 12:26 PM 發表

快手起多啲監獄。準備大學生最鍾意玩嘅迎新日。
曱甴監獄共和國即將成立🎉🎉🎉🍹🎊🎊👏

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-11-18 12:15 PM 發表
又死一件10528424
唔係呀嘛,帶個潛水眼罩加緊身衣就衝出去七,你以為着住鐵甲奇俠套裝甲?柒到一頭血,簡直影衰班暴徒。D膠頭盔膠盾牌呢?淘寶送唔到落嚟咩?😂

跟據線人講,理大有大量勇武,只要捉晒依班人就玩完佢地。。。 我就唔係好7信,捉晒依班人就完左場運動

引用:
原帖由 回不去 於 2019-11-18 12:21 PM 發表

佢哋冇得上網慘過冇咗條命,唔得嘅。咁啦,我心軟啲,俾幾條54K佢哋輪着用下
56k ,仆街王油雞話「一世唔收」架!

城 電 「 一 世 唔 收 」 變 相 收 費
http://std.stheadline.com/archive/fullstory.asp?andor=or&year1=2000&month1=2&day1=1&year2=2000&month2=8&day2=3&category=a&id=20000525a08&keyword1=&keyword2=

塘水滾塘魚, 來來去去都係呢班人, 今次一網打盡最勇武個班, 可以短時間扭轉而家混亂局面.

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-11-18 12:35 PM 發表

56k ,仆街王油雞話「一世唔收」架!

城 電 「 一 世 唔 收 」 變 相 收 費
http://std.stheadline.com/archiv ... eyword1=&keywor ...
係喎, 56K先真,太古老啦,我都記錯左。希望依個速度班暴徒滿意啦
講開黃油雞,又唔見佢去理大增援嘅?唔係咁冇義氣啊嘛?好想見到佢被捕跟住呱呱嘈個死樣

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-18 12:39 PM 發表

無咗呢班勇武會元氣大傷,香港會無哂前途
有你班暴徒先加快香港死亡,今次真係多撚謝晒你地

班傻仔話要用航拍機送物資,送得幾多?白痴無極限!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]