• 瀏覽: 16,958
  • 回覆: 239
  • 追帖: 2
+3
【Now新聞台】理工大學內大批示威者早上嘗試離開校園,但四周道路已被警員封鎖,被迫折返。

玩得咁過癮玩完就想走呀?等拉把啦曱甴死全家

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/editorsChoice/player?newsId=370306

Be water 變成 be condoms
和理非唔理你,犯民議員唔理你..

曱甴應該盡快投降。無謂令人難做啦

就算唔攻入,都要長期包圍,不停射催淚彈,等甲由彈盡糧絕,自動投降!

警察應重兵守著各出口,防止恐怖份子逃脫。

呢班人好狠,唔可以放過

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-11-18 10:38 AM 發表

be water可以從坑渠逃走

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-11-18 10:38 發表

係咯,舉起雙手,一個跟一個,大家好做!

烏江自刎啦吊

連9大校長都發聲明要政府解決問題,不要旨望再會有校長再出面解救你們,頂多叫段校長燒返多D溪錢給你們上路

引用:
原帖由 落漠笨拙的獅子 於 2019-11-18 10:33 AM 發表
【Now新聞台】理工大學內大批示威者早上嘗試離開校園,但四周道路已被警員封鎖,被迫折返。

玩得咁過癮玩完就想走呀?等拉把啦曱甴死全家
新聞來源連結:
https://news.now.com/mob ...
一早圍捕咪好囉. 之前有好多位可以圍捕.

俾走呀,自首就得啦。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-11-18 10:39 AM 發表
就算唔攻入,都要長期包圍,不停射催淚彈,等甲由彈盡糧絕,自動投降!
只怕曱甴最後拼死, 攞啲濃酸對付警察.

引用:
原帖由 skirt333 於 2019-11-18 10:40 AM 發表
be water可以從坑渠逃走
符合曱甴習性

警察做到嘢!繼續努力呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]