• 瀏覽: 117,314
  • 回覆: 1,073
  • 追帖: 7
+55
引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-11-18 01:38 AM 發表

唔on9 兼腦殘點會走去做曱甴丫
其實我無怪晒佢地, 香港教育真係左好既問題..., 呢班ON9 都係比人利用..., 最衰係政棍黃師...

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-18 01:33 AM 發表

八百壯士,死守四行倉庫,壯烈犧牲,我向你地致敬..... RIP
嗱,講明唔好捐狗洞,都照拉。

黑醫黑護真係要拉鳩曬

引用:
原帖由 kwfu 於 2019-11-18 01:29 AM 發表
而家開記者會博同情
想博同情, 但其實已係理據不足; 霸佔破壞已非一日之事, 俾哂機會你離開, 可惜暴徒們非但唔願走, 暴力行為仲要變本加厲, 縱火刑毀傷人樣樣齊, 做盡違法事後想拍吓蘿柚就走, 咁法治精神何在......

引用:
原帖由 edwn1光復香港 於 2019-11-18 01:39 AM 發表

你老豆就假
你仲留係度做乜?出去幫你班手足啦

絕對贊成 警察終於肯走出一步 中大那次已經放走暴徒

角式扮演咩.自已後面貼隻字就係﹖ 個個貼個總統咪要放晒..

假職員全部都要拉

記者證印好未

引用:
原帖由 edwn1光復香港 於 2019-11-18 01:39 AM 發表
你老豆就假
做曱甴都要做得壯烈 d,快 d 出征

玩完了,之前用驅趕還好,圍捕一定無得走

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-11-18 01:31 AM 發表

角色扮演丫麻,下次佢地會整埋“路過”同埋“街坊”背心
師兄,可能你忘記咗真醫生護仕都一樣可以同時係暴徒

支持香港警察,為民除害。

引用:
原帖由 男E 於 2019-11-18 01:23 AM 發表
示威者與警方在理工大學爆發連場衝突,警方晚上表示部署下一步行動。記者協會晚上作出呼籲,稱從警方獲悉除非出示有效記者證明文件,所有從理大離開的人士均會被捕。

理大經多連日激戰,晚上氣氛愈趨緊張,警方與示威者爆發多次嚴重衝突。晚上11時許,示威者在路面投擲汽油彈,警方以催淚彈還擊。防暴警其後再舉起黑旗及橙旗,而水炮車亦到場射水。雙方仍在對峙。至深夜,警方再在漆咸道南施放多次催淚彈,其後廣播呼籲示威者 ...
好L好笑~背面寫醫生果位,其實係廚房散工…

大家認住呢班犯民同黨,於24/11不要投這些人渣票,犯民串通暴徒殺人放火破壞都做齊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]