• 瀏覽: 33,754
  • 回覆: 254
+70
支持警察止暴制亂

引用:
原帖由 廿蚊水 於 2019-11-17 09:56 PM 發表
唔明呢個時侯仲唔封連登等網站,有乜法律問題,容後再處理
擺到明班黃官放寬班黑暴囉!!
連登一半以上對話嘅人都冇啲正常判斷力嘅!見啲到今日仲講緊要普選要獨立就知連登啲人冇政治科知識啦!

Well Done

我估將來唔會再建磚路,慢慢全部變番以前咁

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-17 08:23 PM 發表
制裁佢一家大細喇 開左齋後以後好攪作
制裁埋你老豆老母,阿...對唔住,唔記得佐你係死剩種

鼓勵大屠殺的也不得好死!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-17 09:09 PM 發表
警方真係唔好再留情!要武力升級,加大拘捕力度同規模!!

白痴曱甴真係以為佢會打贏?!!曱甴汽油彈勁過共產黨東風41洲際導彈?!佢地嘅勇武義士一個抽贏一百個解放軍?!

一直係做緊鬧劇!!係香港制度嘅荒謬令佢地有空間胡作非為!! ...
佢哋個GAME最後BOSS的確係解放軍,不過劇本係要佢哋比老解打死啫

前後包抄打曱甴!

新一哥夠唔夠膽下令開槍?

如果不夠膽,又系一條廢狗

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-17 08:23 PM 發表
制裁佢一家大細喇 開左齋後以後好攪作
又講得好冇錯,勢在中國,留在早已食哂塵英國博乜?
美國又係,現在咩家當,人脈都俾大陸富二代擸哂,咁遲去到博有尾彩攞?

支持警察

今晚攻理大趕盡殺絕

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2019-11-17 08:28 PM 發表
拘捕到就暴動罪成!坐幾多年你懂的
小弟比較希望真槍實彈,打死班垃圾,一黎哂米飯受把都要市民比錢養佢地,二黎黃狗官守尾門,拉咗都有好多可能性,三黎日後受完放反出黎都係害人害物,無謂比機會佢地!
小弟愚見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]