• 瀏覽: 17,608
  • 回覆: 205
+26
紅隧/暴徒條命只能二㨂一, 市民會點揀???

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:03 PM 發表
呢處班廢佬淨係識出去執石仔,仲要班黑警保護,香港廢物😎
呢到係香港嘅中堅份子, 你係香港嘅破壞份子, 唔啱你黎呢道㗎, 走啦!

食緊花生,今晚會吾會有曱甴陣亡.........呢。

曱甴不斷向外求緊救,想二百幻人出嚟救佢哋。

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:02 PM 發表
「Poly係最後一場,輸咗就冇㗎喇」、「手足我哋沖完(涼)出去再打過!」聲音由理大臨時救護站外的沖身處傳來。今日理大一戰,警方發射多枚催淚彈並出動水炮車驅散示威者,大量人被催淚水擊中受傷。校園內兵荒馬亂,抗爭者縱使身體受傷,士氣卻未有半分減退。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191117/720pix/1573980163_70 ...
我見到的是廢青和暴徒

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-17 10:34 PM 發表
曱甴不斷向外求緊救,想二百幻人出嚟救佢哋。
傳說中二百幻人在哪?

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:02 PM 發表
「Poly係最後一場,輸咗就冇㗎喇」、「手足我哋沖完(涼)出去再打過!」聲音由理大臨時救護站外的沖身處傳來。今日理大一戰,警方發射多枚催淚彈並出動水炮車驅散示威者,大量人被催淚水擊中受傷。校園內兵荒馬亂,抗爭者縱使身體受傷,士氣卻未有半分減退。...

https://static.appledaily.hk/ima ... 20pix/1573980163_70 ...
普世價值觀=蒙面就係賊同壞人

支持圍捕恐怖份子!

毒果黎智英汎民議員掛帥上陣就會...............羸
不過班友精過鬼點班傻仔............................衝

警察成個庫房做後盾,曱甴就...睇你曱甴王支持得幾多

引用:
原帖由 ngaiyin1977 於 2019-11-17 22:36 發表

傳說中二百幻人在哪?
依路‘救兵’原來是要由加士居道打去‘救人’,依家左TST四圍走被警察。

附件

5E4D4194-E75E-4B52-A972-BCDC90A119C9.jpeg(230.44 KB)

引用:

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191117/720pix/1573980163_70 ...
收皮啦早死早著

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:03 PM 發表
呢處班廢佬淨係識出去執石仔,仲要班黑警保護,香港廢物😎
你老母都係執石仔湊大你條垃圾

引用:
原帖由 oneafterone 於 2019-11-17 06:14 PM 發表
只要截鹹淡水,曱甴就玩完
應該將屎渠接通淡水喉,等班曱甴自己循環再造

樓主!快d去理大幫兄弟,唔好係度托7

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]