• 瀏覽: 17,556
  • 回覆: 205
+26
引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:02 PM 發表
「Poly係最後一場,輸咗就冇㗎喇」、「手足我哋沖完(涼)出去再打過!」聲音由理大臨時救護站外的沖身處傳來。今日理大一戰,警方發射多枚催淚彈並出動水炮車驅散示威者,大量人被催淚水擊中受傷。校園內兵荒馬亂,抗爭者縱使身體受傷,士氣卻未有半分減退。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191117/720pix/1573980163_70 ...
仲係處鳩嗡,快撚啲仆街仆出去理大幫你果班曱甴手足擋子彈啦!碌柒...

重重包圍,重有得走?投降係你班暴徒唯一出路

警方唔捉你,你估真係你好打咩,緊係有目的啦

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-11-17 06:17 PM 發表
理大危在旦夕!!
快啲去幫手啦!做咩仲係度?

廢青自己申請食子彈,怪得邊個
好快食埋實彈可以入土為安!

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:03 PM 發表
呢處班廢佬淨係識出去執石仔,仲要班黑警保護,香港廢物😎
我地班廢老係度睇住理大班暴徒困獸鬥叫救命, 依家食緊燒肉飲緊香檳不如幾撚咁過癮

沖個靚涼先都啱嘅

監房D水無咁熱咁舒服

引用:
原帖由 焦急白滑的西瓜 於 2019-11-17 18:08 發表
你哋班暴徒11月13日已經用磚掟死普通市民,仲作文宣淡化自己罪行。出嚟承認你哋班自由曱甴西殺人先啦!
曱甴掟死手冇吋鐵市民又唔認,冇資格同我地講人權民主自由。

引用:
原帖由 東方默默的結他 於 17-11-2019 09:14 PM 發表
廢青自己申請食子彈,怪得邊個
好快食埋實彈可以入土為安!
這類垃圾不會入土為安,只會長埋屎坑。。條條做屎坑鬼,日晚食屎。。

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2019-11-17 21:06 發表

係呀好危急呀,你重坐喺度柒look😆
鍵盤曱甴唔出去救國既?

記住要至死方休呀
投降或偷走一世冚家剷 男做奴女做雞呀

睇直播食花生
睇廢青擔住把遮on99!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]