• 瀏覽: 17,604
  • 回覆: 205
+26
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-18 10:39 PM 發表
士氣高漲??點解有70幾人去左投降既
阿伯死左 你有冇唔安樂?

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:02 PM 發表
「Poly係最後一場,輸咗就冇㗎喇」、「手足我哋沖完(涼)出去再打過!」聲音由理大臨時救護站外的沖身處傳來。今日理大一戰,警方發射多枚催淚彈並出動水炮車驅散示威者,大量人被催淚水擊中受傷。校園內兵荒馬亂,抗爭者縱使身體受傷,士氣卻未有半分減退。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191117/720pix/1573980163_70 ...
你條仆街到呢個時間重推班年青人去死,你真係惡毒!

齊上齊落,有人背叛時代革命去投降,仲唔處理班逃兵

引用:
原帖由 Colour 於 2019-11-18 10:44 PM 發表
齊上齊落,有人背叛時代革命去投降,仲唔處理班逃兵
出左去果班係度篤緊灰做污點証人
博坐小幾碌喇😁😁

游繩逃走

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-11-17 06:02 PM 發表
「Poly係最後一場,輸咗就冇㗎喇」、「手足我哋沖完(涼)出去再打過!」聲音由理大臨時救護站外的沖身處傳來。今日理大一戰,警方發射多枚催淚彈並出動水炮車驅散示威者,大量人被催淚水擊中受傷。校園內兵荒馬亂,抗爭者縱使身體受傷,士氣卻未有半分減退。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191117/720pix/1573980163_70 ...
痴左線咩, 理大咩最一場呀, 係D激進份子要班學生一齊陪葬炸, 出邊仲有大把人係尖咀旺角, 大把時間, 你無犯嚴重罪行根本無事, 係個D亂放火開車撞人射箭射中人個D未大獲囉, 個D緊係想你地留係度一齊守啦, 學生唔好再被佢地騎劫, 你地有今時今日都係佢地累, 走返出黎從長計議呀

麥佢哋有打過咩?
扮路人偷走就唔少

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2019-11-17 06:45 PM 發表
段狗的確好狗,趕走晒中大暴徒去理大,滕校長俾佢跣獲金。
精人出口, 笨人出手

困獸鬥已經係窮途末路,根本只係死剩把口...

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2019-11-17 06:52 PM 發表
政府唔洗強攻, 只雖要圍住理大, 斷水, 好快佢地支持唔住, 最緊要封住所有出入口, 最後留係度呢班絶對係最喪心病狂最無人性既暴徒, 一個都唔好放過
無錯

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2019-11-18 03:58 PM 發表
自焚完仲未死得! 真命大!
其實佢邊有勇氣自焚,佢應該係比豬隊友........

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]