• 瀏覽: 24,762
  • 回覆: 194
  • 追帖: 2
+6
將軍澳尚德邨尚禮樓,今日(17日)上午11時許,有一名姓黃(17歲)少女從上址天台墮下,並倒臥於平台,有住戶聽聞巨響發現

又一單

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191117/bkn-20191117162955136-1117_00822_001.html

唉~今年咁多呢d事發生

如果係黑衣人自殺真係要開香檳

引用:
原帖由 Zzlaz 於 17-11-2019 05:23 PM 發表
將軍澳尚德邨尚禮樓,今日(17日)上午11時許,有一名姓黃(17歲)少女從上址天台墮下,並倒臥於平台,有住戶聽聞巨響發現

又一單
....
死因冇可疑........肯定係被自殺.... RIP

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 17-11-2019 05:26 PM 發表
如果係黑衣人自殺真係要開香檳
豈有此理........  話左好多次要飲茅台啦

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-17 05:28 PM 發表

死因冇可疑........肯定係被自殺.... RIP
我聽D黑衣人講, 佢唔肯做慰安婦, 被自殺.

引用:
原帖由 andysan4 於 17-11-2019 05:29 PM 發表
More is yet to come

會不會有人因為知道得太多而被滅口?

曱甴文宣創作好屈警小說未

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-11-17 05:23 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191117/photo/bkn-20191117162955136-1117_00822_001_01b.jpg?20191117171154

又一單

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk ...
少一隻曱甴, 多一分希望

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-17 05:30 PM 發表

豈有此理........  話左好多次要飲茅台啦
小弟唔飲得烈酒 但真係好值得高興

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-11-17 05:30 PM 發表

我聽D黑衣人講, 佢唔肯做慰安婦, 被自殺.
或者驗到有愛滋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]