• 瀏覽: 3,702
  • 回覆: 34
+6
引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-11-17 05:56 PM 發表
聽聞只係較到最細
痾尿咁,緊緊射到去暴徒前面淋花灑沖涼

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-11-17 19:18 發表

痾尿咁,緊緊射到去暴徒前面淋花灑沖涼
免費流動沐浴車

今日理工外邊有個記者中水炮當場休克,唔好話冇料到,係睇下射唔射目標啫。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-17 08:16 PM 發表
今日理工外邊有個記者中水炮當場休克,唔好話冇料到,係睇下射唔射目標啫。
明顯係黑記扮嘢又想借機譴責警隊
你都應該睇到直播,事實根本射唔到班暴徒!水力去到只係花灑咁弱雞!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-11-17 08:26 PM 發表 

明顯係黑記扮嘢又想借機譴責警隊
你都應該睇到直播,事實根本射唔到班暴徒!水力去到只係花灑咁弱雞!
https://www.facebook.com/715486135226112/posts/2980686718706031/

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-17 08:27 PM 發表

https://www.facebook.com/715486135226112/posts/2980686718706031/

癲狗你都信

自己仆落地都有機會出血啦

不過算啦,班港獨臥底都係眼光光睇住暴徒摧毀香港,完全唔打算強攻拉人止暴制亂!

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-11-17 08:27 PM 發表

全世界記者係企係警察後面只有香港妓者係企係暴徒前面同暴徒同一陣線!射中抵死啦!

一唔敢開最猛射人
二顏色水射完唔走去拉人

高層無能
用乜武器都冇用

引用:
原帖由 dfmtf 於 2019-11-17 11:41 PM 發表
一唔敢開最猛射人
二顏色水射完唔走去拉人

高層無能
用乜武器都冇用

花灑車完全無效完全驅散唔到暴徒!
垃圾車

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-11-18 12:00 AM 發表
緊急呼喻,今晚黑衣攪遍地開花也救不了理大,現在找泛民議員去講數相救,可能又中佢地計。😟😟
大家快出Post叫警隊不要讓步放走班暴徒,一定要一網打盡。 ...
睇港台,已經有一班黑衣走咗去佐敦同尖咀, 間中放催淚彈, 希望唔好放過佢哋, 一定要盡量拉晒佢哋

引用:
原帖由 9點9 於 2019-11-17 05:57 PM 發表
射到出左事邊個負責?
暴徒囉! 佢地要為自己嘅所作所為負責!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-11-17 02:26 PM 發表
嘥咁多錢買三部無用嘅「人群管理特別用途車」有咩用呢?
睇尖沙咀漆咸道現場直播,架玩水炮車又進又退,射幾次都射唔散班理大暴徒!!廢嘅!仲衰過玩具車
10523661 ...
大家都係外行人 好好支持警察工作好過啦明顯依家水炮車目的係消耗戰啦
班恐怖分子玩火=有限資源
水炮車玩水=滅火+無盡資源
火炮車混入胡椒水,沖到身仲辛苦呀
各位,支持香港警察啦

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2019-11-18 03:31 PM 發表

大家都係外行人 好好支持警察工作好過啦明顯依家水炮車目的係消耗戰啦
班恐怖分子玩火=有限資源
水炮車玩水=滅火+無盡資源
火炮車混入胡椒水,沖到身仲辛苦呀
各位,支持香港警察啦 ...
向暴徒淋水已略見成效,但其實可用消防喉啡暴徒都得,唔駛買貴嘢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]