• 瀏覽: 47,827
  • 回覆: 462
  • 追帖: 3
+11
引用:
原帖由 220 於 2019-11-17 10:21 AM 發表

咁就證明中大校長段狗,絕對有份參與今次恐怖襲擊,香港有反恐法,用下個腦!唔好當香港真係由曱甴統治啦!
用下腦諗下嘢,曱甴真係用機械打碎石躉,有無石躉都可以打碎全校石屎路面做你所講的行為,請講嘢之前用用曱甴腦先啦! ...
認真講 .. 佢話冇份我都唔信 .. 

哈哈哈哈哈

你地睇得班暴徒太高了,佢地冇咁神通廣大

引用:
原帖由 1968HK 於 2019-11-17 09:52 AM 發表

有三大立國障礙,洗廁所/洗碗/扔垃圾
據知今次曱甴亡國嘅原因係冇人洗廁所。。。

期待古埃及奴隸拖大石場面。

拆左條橋一了百了啦

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-11-17 09:32 AM 發表
班廢青依家士氣低落
對於因冇人洗廁所而立國失敗
佢地謹謹於懷
估唔到啊,竟然敗在一個廁所之上。

只需要8條木長梯,學生就可以來住自如

咁樣叫封住左?米笑死人啦

直接拆左條橋佢,條橋都係曱甴用

引用:
原帖由 Wallaa 於 2019-11-17 09:21 AM 發表
好事,封左佢
封佢老母

引用:
原帖由 Avan_chan 於 2019-11-17 08:48 AM 發表
早前示威者與防暴警察爆發激烈的沙田中文大學二號橋,在今日(17日)凌晨零時許,有工人駕駛載運多塊大型石躉的重型車輛,駛至現場把石躉吊運上橋面後,疊起石躉封閉橋面。據東網記者在現場所見,工人駕吊臂車抵達二號橋後,逐一將重型石躉吊運至橋面,目測至少有12塊重型石躉,作為「封橋」之用,估計每塊石躉重約數噸。
據了解,由於有示威者早前從中文大學二號橋,向橋下的吐露港公路投擲多枚汽油彈及大批雜物,為讓相關部 ...
我屌你咩白粉
果d叫暴徒呀唔係示威者

引用:
原帖由 香港狂野的神 於 2019-11-17 09:35 AM 發表
戴頂安全帽好些,學生及黑衫暴徒冇人性~

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-11-17 09:32 AM 發表
班廢青依家士氣低落
對於因冇人洗廁所而立國失敗
佢地謹謹於懷
聽講馬桶被炸!冇地方柯屎,所以立國不成

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2019-11-17 10:32 AM 發表

估唔到啊,竟然敗在一個廁所之上。
班曱甴有冇叫班自由西去洗廁所咩 ..

閪都肯俾人任屌 .. 去洗個廁所又有幾難呀  .. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]