• 瀏覽: 3,295
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
我強烈譴責人渣民主派立法會議員譴責解放軍自發協助市民清理路障。

請一起強烈譴責這班人渣。

我在電視畫面看到一眾市民與自發的軍人同心協力清除路障,極為感動,極為振奮,市民鼓掌和發自內心地笑,是多月來為一的光芒和希望!

一起譴責民主派垃圾議員吧!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-17 12:46 AM 發表

知啦, 依家解放軍可以自由行啊嘛!

基本法已經成爲歷史文件啊嘛!

過兩日解放軍仲可以自發屠城添!
咁你快啲著草啦。點啊?自費走佬啊。人哋有位預留,你無份?你唔係嘛?🤔

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-17 00:46 發表

睇你的回覆就知你是一個怨天尤人 一事無成 的人。 只認為身邊啲人不斷陷害自己, 最後令自己神憎鬼厭, 別人快樂 你就妒忌, 別人富貴 你就厭惡!哀矣,哀矣!

引用:
原帖由 西門豹 於 2019-11-17 12:44 AM 發表
我強烈譴責人渣民主派立法會議員譴責解放軍自發協助市民清理路障。

我在電視畫面看到一眾市民與自發的軍人同心協力清除路障,極為感動,極為振奮,市民鼓掌和發自內心地笑,是多月來為一的光芒和希望!

一起譴責民主派垃圾議員吧! ...
呢班垃圾已完自發去堆填區啦~~

11月24一票不投反對派~~

一人出一分力停止暴力,恢復社會秩序,開返D路比人行車行,全香港人樂於見到。

多謝解放軍,多謝每個有份參與清理路障既香港人。

【 認清黃藍陣營 】
我將會投實事求是、關注民生的民建聯。
https://dce2019.orangenews.hk/

引用:
原帖由 西門豹 於 2019-11-17 01:01 AM 發表

睇你的回覆就知你是一個怨天尤人 一事無成 的人。 只認為身邊啲人不斷陷害自己, 最後令自己神憎鬼厭, 別人快樂 你就妒忌, 別人富貴 你就厭惡!哀矣,哀矣! ...
人地想死關你0事咩,唔好咁多事啦!
最多事成之後我地去慶功

強烈譴責~

引用:
原帖由 西門豹 於 2019-11-17 12:44 AM 發表

聞屎派已完除咗好事,乜事都做

引用:

死人泛民議員,暴徒嘅暴力唔譴責,竟然譴責幫手掃街的,真荒謬 !

班聞屎黨又唔出去幫手清埸,淨識鳩叫做小丑! 腦呆致巳投票比班邪惡小丑😏

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-17 12:46 AM 發表

又黎靠嚇e招,玩左廿年你哋悶唔悶?高鐵站捉左香港人上大陸未呀?繼續呃d濕鳩黃人啦!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-11-17 12:50 AM 發表

我預左比解放軍屠殺。 多謝關心
你收皮啦!警察放催淚煙都嘈生囇,預左被屠殺,真係笑死人。
你哋已幫64平反左啦。

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]