• 瀏覽: 8,296
  • 回覆: 56
+5
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-11-16 06:12 PM 發表
我剩話睇直播,現場係九龍塘解放軍清理路障時記者訪問:
記:你地邊度嚟嘅人
軍:解放軍駐港部隊
記:你地有幾多人?
軍:你看吧
記:大概幾多人
軍:沒大概,只有實數
記:即係幾多?
軍:你數數
記:好難數
軍:逐個數吧,你看到的
記:收指示做的嗎?
軍:自發的,止暴制亂,每個人都應該做
記:你地係呢度,不怕讓市民感到不安嗎?
軍:你聽倒咁多掌聲就知道受歡迎喇
記:不斷問 ...
班黑記真係抵屌。

曱甴都出醜

附件

IMG-20191117-WA0028.jpg(124.75 KB)

解放軍很有力、很有感情地讓香港人感受一國嘅重要性!
更突顯黃黑畜嘅荒謬、自私同無恥!!

黃是禍害!黑是滅亡!
香港宜家好需要大掃黃、大反黑!

https://youtu.be/ir29P7qfA3o
我們曾一起建設香港嘅繁榮。
香港宜家受了傷。
讓我們再團結,一起重建香港!再可欣賞每個日出日落!

班記者識L醜字點寫

引用:
原帖由 airyou 於 2019-11-17 11:20 AM 發表
曱甴都出醜
中大國有個大笑話
包到成個恐怖份子既發言人話會有個更好既未來俾香港人

黑妓小學雞,問白痴問題

給長官正氣回答...令她沒可反駁:

原來軍官質素咁高,小弟真的拜服

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2019-11-17 04:59 PM 發表

中大國有個大笑話
包到成個恐怖份子既發言人話會有個更好既未來俾香港人
曱甴更精彩

附件

mmexport1565927700418.jpg(61.39 KB)

垃圾黑雞,你估係差佬記招,任你地魚肉咩,正柒記。

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 2019-11-18 12:18 PM 發表

軍官大多是國內各高校的碩士啊
還有國防大學  國防科大的高材生

現在連士兵都很多本科大學生的
同是高材生的香港人,唉,無野講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]