• 瀏覽: 18,723
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+5
今日(7日)晚上7時許,1名31歲姓鍾男子,被發現倒臥於紅磡理工大學Z座地下,頭部受傷昏迷不醒,保安員立即報警。救護員接

理工大學發言人表示,死者不是理大學生。現場消息稱,死者身上有香港專業教育學院學生證及身份證,在Z座11樓墮下,疑先撞及大樹後墮地。

最大可能係曱甴內哄, 曱甴燒完人又殺70歲阿伯, 殺人殺到眼紅

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190907/bkn-20190907201219046-0907_00822_001.html

曱甴已經唔受控

個人猜測︰

事發現場,有「曱甴」群正在「殺人訓練班」上課。

7號?

比佢地自傷殘殺啦!
我唔會同情佢地!

想退出曱甴組織唔係咁容易,執行家法私了

証明一直而嚟嘅"墮樓"
極可能係暴徒所為
殺人製造事端或者乘機排除異己

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-16 06:05 PM 發表
今日(7日)晚上7時許,1名31歲姓鍾男子,被發現倒臥於紅磡理工大學Z座地下,頭部受傷昏迷不醒,保安員立即報警。救護員接

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190907/photo/bkn-20190907201219046-0907_00822_001_01b.jpg?20190907225701

理工大學發言人表示,死者不是理大學生。現場消息稱,死者身上有香港專業教 ...
教畜生?

9月7日old news

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-16 06:05 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190907/photo/bkn-20190907201219046-0907_00822_001_01b.jpg?20190907225701

理工大學發言人表示,死者不是理大學生。現場消息稱,死者身上有香港專業教 ...
09月07日(六) 20:12
下次可以update d?

警察入唔到理大曱甴竇.
今次點屈警察好呢?

明顯被私了.
理大曱甴竇要交出所有閉路電視錄影.

------
跟車太貼.
9月27日.

點解咁耐都無人理會呢件事既?

引用:
原帖由 refugee 於 2019-11-16 06:18 PM 發表
今日究竟發生咩事!?

好消息一浪接一浪既!?
舊聞!

班友根本小學鷄思維,分分鐘鬼打鬼俾人掟落樓!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-11-16 06:19 PM 發表
警察入唔到理大曱甴竇.
今次點屈警察好呢?

明顯被私了.
理大曱甴竇要交出所有閉路電視錄影.

------
跟車太貼.
9月27日.

點解咁耐都無人理會呢件事既? ...
rip

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]