• 瀏覽: 18,751
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+5
個人猜測︰

事發現場,有「曱甴」群正在「殺人訓練班」上課。

曱甴殺曱甴

11月16日先出9月7日嘅新聞,樓主你冇嘢嘛?瞓足兩個幾月?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-16 06:09 PM 發表
曱甴已經唔受控
唔係私了就係撞鬼了。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-16 06:05 PM 發表
今日(7日)晚上7時許,1名31歲姓鍾男子,被發現倒臥於紅磡理工大學Z座地下,頭部受傷昏迷不醒,保安員立即報警。救護員接

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190907/photo/bkn-20190907201219046-0907_00822_001_01b.jpg?20190907225701

理工大學發言人表示,死者不是理大學生。現場消息稱,死者身上有香港專業教 ...
殺左IVE仔

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-11-16 06:19 PM 發表
警察入唔到理大曱甴竇.
今次點屈警察好呢?

明顯被私了.
理大曱甴竇要交出所有閉路電視錄影.

------
跟車太貼.
9月27日.

點解咁耐都無人理會呢件事既? ...
佢地咪又話係警察臥底做!
點會話自己錯架

有無著行裝備,有就吾洗問曱甴

爭屌天使?

比曱甴王肥佬泥,用完即棄

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-16 06:05 PM 發表
今日(7日)晚上7時許,1名31歲姓鍾男子,被發現倒臥於紅磡理工大學Z座地下,頭部受傷昏迷不醒,保安員立即報警。救護員接

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190907/photo/bkn-20190907201219046-0907_00822_001_01b.jpg?20190907225701

理工大學發言人表示,死者不是理大學生。現場消息稱,死者身上有香港專業教 ...
31歲仲教院學生 ?

曱甴又殺人。

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-11-16 19:11 發表

31歲仲教院學生 ?
Space學生, 80都得

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-11-16 06:12 PM 發表
個人猜測︰

事發現場,有「曱甴」群正在「殺人訓練班」上課。
可能係爭天使使用權失利...

理大入面只剩恐怖分子
事實證明
無論係陳彥霖定周梓樂
都係被恐怖分子殺害

好事!又死一件恐怖分子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]