• 瀏覽: 2,950
  • 回覆: 30
匪心真係好年無去囉!
貴不特止佔唔係特別好食,
味道一般般!
尤其D 西餅同死鬼超群一樣唔好食!
點都好,
匪心確實比匪女害死! 

一鋪清袋,即使大集團都冇可能咁蝕法,至於員工就唔使驚,一般都東家唔打打西家,飲食一直缺人。大集團D遣散一定足,不用擔心

香港還有大家樂,大快活

支持美心,見到就會幫襯
以前唔知佢d嘢咁企理
呢排幫襯過,非常不錯

全家大細去龍門冰室,食1/2之後,高聲鬧d曱甴,然後老闆張俊傑就會行出來,叫你唔洗找數,請你離開 

引用:
原帖由 wannersam 於 2019-11-16 01:46 PM 發表
全家大細去龍門冰室,食1/2之後,高聲鬧d曱甴,然後老闆張俊傑就會行出來,叫你唔洗找數,請你離開 
應該食完先,就大嗌,然後唔駛畀錢走得。

引用:
原帖由 op42 於 2019-11-16 01:37 PM 發表
一鋪清袋,即使大集團都冇可能咁蝕法,至於員工就唔使驚,一般都東家唔打打西家,飲食一直缺人。大集團D遣散一定足,不用擔心
咪咁傻,經濟唔好,梗係打工仔首當其衝,幾多個飲食業月先族有能力儲一年開支。財富嘅事情,又幾時會輪到大企業老闆一鋪清袋呢? 

但係經濟就係一個輪,美心員工被裁,大家也就唔多敢去消費。個個鋪頭減價促銷,明天消費會平的,經濟就開始通縮週期。

大反攻

引用:
原帖由 stonehimnow 於 2019-11-16 01:23 PM 發表
太子女仲以個人政治理念為先妄顧下面員工身計,害到員工失業。
應該學曱甴王李黃瓜咁,為左自己集團的生計,撐未來主淫翁破壞別人生計.

今朝先去美心食早餐,仲好多人喎。

受害咪啲員工囉,人地無辜架,間鋪開唔番分分鐘被炒,黃屍暴徒點解要將自已嘅快樂建築係無辜市民痛苦身上咁自私????

引用:
原帖由 china2000 於 2019-11-16 01:33 PM 發表
匪心真係好年無去囉!
味道一般般!
尤其D 西餅同死鬼超群一樣唔好食!
點都好,
匪心確實比匪女害死! ...
我都係好多年無去匪心囉,貴不特止,特別難食!美心就吾同啦,嘩!D野好食到呢!超水準,平靚正!

引用:
原帖由 china2000 於 2019-11-16 01:33 PM 發表
匪心真係好年無去囉!
味道一般般!
尤其D 西餅同死鬼超群一樣唔好食!
點都好,
匪心確實比匪女害死!  ...
難食可以罷食,
可以網上唱衰佢
但唔代表你地可以破壞人地間鋪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]