• 瀏覽: 1,995,917
  • 回覆: 12
  • 追帖: 470
+256
期待

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-3-19 02:38 AM 發表

一個只會做冷氣軍師
日日車大砲紙上談兵呃Like

另一邊廂鍾南山8張幾仍親臨戰場打仗

除咗黃人外
邊個講出來嘅野可信性較高根本唔駛審

袁大砲仲小學雞咁咀咒SARS 3.0 ...
袁狗,叫美國肺炎吖!黃皮白心枉為人,仲話百幾萬人中病毒,其心可誅

引用:
原帖由 杜仲 於 2020-3-20 11:05 PM 發表

此終都是大國底氣.... 唔知唔覺就走左幾艘E療船出來.... 覺得有D野未必如畫面一樣.... E+是面對一班隱藏後面的人物.....
幾艘醫療船只系收治普通病人,讓醫院專門收治美國肺炎患者,可惜杯水車薪,十零廿日再睇下如何?我估計美國尼次大獲,除非佢可以一個月內有特效藥出來,但又會讓世人知道病毒系美國搞出來的!美國加油哦我睇好你架,早死早投胎啦!

引用:
原帖由 stock1357 於 2020-4-4 01:54 PM 發表

台人可以去大西北
呆灣的呆蛙有美國免簽證,通通去美國好了

真心希望盡快收回臺灣,搞掂埋香港

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-4-9 01:21 PM 發表

1996年去過美國,那時中國還在起步階段。反而香港製造風靡國際。當地人問我“是否日本人”?我答hk, a very small place that you never heard.他們大笑;hk is very famous here, everything is made in hk, ask them who doesn't know hk?

今天美國 ...
依家香港都系批量生產緊港奸丶泛獨、黑暴丶廢青還有最陰險和理非,一樣聞名于世界了

應該向阿爺推薦k兄任回歸後的臺灣省省長

傻人發現,大家無視佢好了

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-4-22 02:24 PM 發表

我覺得美國會炸沙特
的確有尼個可能,炸爛沙特的油井,油價就可以上升,救返油頁岩公司

期待520!

精彩!

林鄭個細仔應該係安全嘅地方隔離緊

引用:
原帖由 kallan 於 2020-9-26 12:16 AM 發表
特朗普無得輸
近日有關美國大選的新聞,特朗普已經預先說明郵遞有問題,而且被問到如果輸了會否和平移交權力,但的說詞根本上是無得輸,如果輸的話必定是有問題,故此國會定立了所謂的和平移交程序,但我想講的就是根本去不到這個所謂程序的審判。
綜合來講,特朗普前設了一個無得輸的局出來,個人並且惡補美國的選舉制度和時間軸,再結合近期的新聞而得出個人的猜想,當然只是個人猜想。
...
精彩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]