• 瀏覽: 13,038
  • 回覆: 298
引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:03 AM 發表

香討唔係好多人撐美心、日日去食咩,唔好執啦
人地暫停咋,
顧掂你d曱甴兄弟啦,
好快變死曱甴

好慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:07 AM 發表

得把口,毅進仔
你小學雞都不如啦,曱甴仔

咪又係搞著打工個班。

真係摺埋,估計最少都幾千員工失業啦!

講真你反美心,罷食咪ok囉,自由選擇,但係你野蠻地要佢「收皮」,打爛佢,燒左佢,要佢冇得生存,咁樣同你哋口中的「反極權」「反霸權」又有乜分別呢?

你同中共一樣「唔順我嘅我就要你消失!」

咁係咪即係中共覺得學生很反叛,就可以出坦克壓平你要你消失?

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:14 AM 發表

你係咪黑警呀,住公屋、毅進仔,你d兄弟問你住公屋有咪地位wor
你d兄弟住曱甴竇咪最有地位囉,曱甴仔,
遲下仲有監倉住呀

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-11-16 02:13 AM 發表

咪又係搞著打工個班。

真係摺埋,估計最少都幾千員工失業啦!

講真你反美心,罷食咪ok囉,自由選擇,但係你野蠻地要佢「收皮」,打爛佢,燒左佢,要佢冇得生存,咁樣同你哋口中的「反極權」「反霸權」又有乜分別呢?

你同中共一樣「唔順我嘅我就要你消失!」

咁係咪即係中共覺得學生很反叛,就可以出坦克壓平你要你消失?

:s ...
錯了, 佢地係衰過中共...
所以佢地革命唔會成功, 因為不得民心..., 呢樣都唔明去搞革命...其實都幾腦殘...

我多左去食美心包

回覆 引用 TOP

失業大軍來了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:16 AM 發表

講埋d廢話,收皮啦,社會最底層
你連做人既資格都冇呀,曱甴仔

冇所謂全面撤出香港/🇭🇰
200倍人口數量的大陸市場容得下美心集團/🇨🇳

附件

20191115_8b61334527f6df114739qAmKZauiMyzh.jpg(28.26 KB)

2019-11-16 02:19 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]