• 瀏覽: 14,559
  • 回覆: 298
+6
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 貓腩 於 2019-11-17 12:15 AM 發表

7婆係直接左小小,但係事實

法治係核心價值,犯罪就要拉,同錢沒有掛釣
你答緊我問題嗎?

接受政府政府資助點解唔可以反對領導者嘅言行,要求下台?

香港法院嘅錢邊度黎?佢地唔可以裁定政府官員犯法?唔可以裁定政策違憲?

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-17 12:16 AM 發表

觀念咪錯囉,老豆係真金白銀養個仔,而家林鄭真金白銀養香港嗎?

佢只係香港市民嘅公僕,比盡你當係個經理啦。個經理做得唔好,唔通唔可以叫佢走? ...
咁又錯。你推動既系政制。又唔系佢個人。如果系個人。當時就唔應該幾大訴求。只要一大。要佢落台。我霖真系有七八成人支持。但無人講過。只要佢落台。就和平散去。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-17 12:19 AM 發表

咁又錯。你推動既系政制。又唔系佢個人。如果系個人。當時就唔應該幾大訴求。只要一大。要佢落台。我霖真系有七八成人支持。但無人講過。只要佢落台。就和平散去。。 ...
你不妨睇返我過去嘅言論。我從來只得一個訴求,林鄭下台平民憤。

引用:
原帖由 貓腩 於 2019-11-17 12:19 AM 發表

你地曱甴果然係有精神病
點解你唔可以認真答我問題,淨係識得鬧人黎遮醜?

香港法院嘅錢邊度黎?佢地唔可以裁定政府官員犯法?唔可以裁定政策違憲?

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-17 12:20 AM 發表

你除左識鬧人仲識得乜?點解唔可以好好討論?
依D係言行,係指個人的

施政還施政,我係根據你寫而講

引用:
原帖由 貓腩 於 2019-11-17 12:22 AM 發表

依D係言行,係指個人的

施政還施政,我係根據你寫而講
你係咪睇錯人,呢句係我寫?

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-17 12:22 AM 發表

點解你唔可以認真答我問題,淨係識得鬧人黎遮醜?

香港法院嘅錢邊度黎?佢地唔可以裁定政府官員犯法?唔可以裁定政策違憲?  ...
法治係香港核心價值

引用:
原帖由 貓腩 於 2019-11-17 12:23 AM 發表

法治係香港核心價值
你不如話阿媽係女人?我問題係:

良心集團,十四億人口支持,伍老太打响勝利一仗,返大陸抗充營業,中國人餐廳,中國人飯堂,中國人酒樓,中國人口味,打跨麥當奴,肯德基,上市再分拆上市,伍老太成為中國人民英雄,投資美心,其利奪金,太棒啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]