• 瀏覽: 14,547
  • 回覆: 298
+6
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-11-16 02:13 發表
咪又係搞著打工個班。

真係摺埋,估計最少都幾千員工失業啦!

講真你反美心,罷食咪ok囉,自由選擇,但係你野蠻地要佢「收皮」,打爛佢,燒左佢,要佢冇得生存,咁樣同你哋口中的「反極權」「反霸權」又有乜分別呢?

你同中共一樣「唔順我嘅我就要你消失!」

咁係咪即係中共覺得學生很反叛,就可以出坦克壓平你要你消失?

:s ...
美心應該比重酬請班員工出來打曱甴

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:19 AM 發表

毅進仔,講廢話唔同你呢無地位人晒時間,現實出到街又咪一條廢柴
你現實出到街,咪俾警察打曱甴咁打囉

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:21 AM 發表

大陸綜援狗又係你呀
大陸有綜援,我吾知/
吾使關注我,7️⃣頭/

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:23 AM 發表

黑警?我次次見到比人都鬧到仆街,真開心
我日日見你d曱甴兄弟俾警察打,都好開心,
喊晒口咁,仲有個on9跌落街,死埋添,真開心

引用:
原帖由 中華移民共和國 於 2019-11-16 02:27 AM 發表

我見唔到wor,只係見到今晚有兩個柒頭今晚比三十人圍毆,連子彈都跌埋
曱甴仔連自己兄弟扑街死都唔知,
之前仲有兩個中槍,睇怕醫返都係廢曱甴一隻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]