• 瀏覽: 13,323
  • 回覆: 221
+20
若政府在星期六凌晨三時的死線前未有回應,示威者會重新封鎖吐露港公路...............當自己係山寨王??

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-11-15 02:03 PM 發表

dklmcfh,  為區選,想割蓆!
恐怖分子只為利益

想逃避刑責??

入境處處長,一夫當關。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-15 10:47 AM 發表

嘩!嘩!嘩!
咁講係咪想割蓆?
咁樣講即係有事唔關我事,你唔好諗住入我。。。。但你拉唔我之下,係我攪ge, 你吹咩。。。拉我呀

呢班人,真係以為自己大L哂。。。n

有分別嗎

就算一半僱傭兵,你暴大都係好多人參與,指揮權一定係你暴大班學性

終於要割, 無辦法, 激進份子太過份, 自己人都睇唔過眼, 成個運動比個班人攪衰晒

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2019-11-15 02:07 PM 發表

入境處處長,一夫當關。
後面嗰個應該係海關關長!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 10:42 AM 發表
881903.com 商業電台,

中大學生會會長蘇浚鋒在本台節目表示,現時留守中大校園的示威者,約半是中大學生,另一半不是。他說,有就教職員要離開校園持續與校方高層溝通,但無直接與校長段崇智聯絡。對於有人批評示威者要求翻查進出中大人士的隨身物品,蘇浚鋒指示威者擔心有警員或臥底滲透,因此可能較為緊張或嚴苛,強調經協調後已經處理問題,大致對校園內的居民無大影響。

蘇浚鋒又說,根據示威者的說法 ...
你給非大生入中大,即係全部支持暴力同支持犯法。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-15 11:11 AM 發表

中大門口有海關把守,入境中大要查護照的,點可能唔係中大學生?
中大學生會外判比暴徒?
為何中大生戴口罩犯罪?

引用:
原帖由 乂大簡 於 2019-11-15 11:33 AM 發表
直接話果班係警察臥底丫笨 
rthk 吳志森 可能真會咁講。

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 10:42 發表
881903.com 商業電台,

中大學生會會長蘇浚鋒在本台節目表示,現時留守中大校園的示威者,約半是中大學生,另一半不是。他說,有就教職員要離開校園持續與校方高層溝通,但無直接與校長段崇智聯絡。對於有人批評示威者要求翻查進出中大人士的隨身物品,蘇浚鋒指示威者擔心有警員或臥底滲透,因此可能較為緊張或嚴苛,強調經協調後已經處理問題,大致對校園內的居民無大影響。

蘇浚鋒又說, ...
手足為你爭民主為你擋子彈... 你割蓆?

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2019-11-15 12:15 PM 發表
根本而家大學裏面啲暴徒,有好多都唔係大學生。係廢青!好快佢哋出嚟會投降
上次警方拘浦5人,3個學生,2個非學生。
中大會生會是否說這3個學生全不是中大學生?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]