• 瀏覽: 13,324
  • 回覆: 221
+20
正一恐佈份子。
CU 2大名人。光纖之父及曱甴之父。
CU 正名為Cockroach University 

引用:
原帖由 banzhuchaonima 於 2019-11-15 01:22 PM 發表

你講錯了,應該係中大國外交部同國防部口徑不一致,大家再等等,等有中大國全民普選嘅總統出來,事情會正常返,當務之急中大國應該同香港政府就邊界劃定進行深入探討,唔係我哋小市民有咩易踏錯邊界比人射殺吖。 ...
中大國? 係咪 都係中國? 一中各表? 

緃觀近代中國學運,
都是以崇高理想高尚信念得到善良百姓支持嚮應,
香港這鬼地方搞出學運卻是卑鄙齷齪謊話連篇又充滿暴力。
搞到民不聊生神憎鬼厭。

可能係大理國人

又想分清楚,暴徒與民主。

話之理中大浸大波哥大,重點係裡面嘅已經唔係人

唔好講話美國,你估台灣有大學生鎖校製彈政府會點處理?

唔好講咁x多.......中大學生會有冇份留守先
捉9晒目標太大.........但起碼大既要捉9晒lor

換言之起碼最少一半係中大嘅暴徒學生啦!
又要搞事但又唔敢承擔,正人渣。

嘩!出自傷台?我聽日去驗驗耳先得。

引用:
原帖由 mflyer 於 2019-11-15 10:56 AM 發表
I condemn US government and Congress support terrorism in HK!
Stop support terrorism, right now! Please!
C-Hing,
everyone knows the AmeriCunt supprrt the ISIS.
Why do you think they won't support the terrorists in HK!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 10:42 AM 發表
881903.com 商業電台,

中大學生會會長蘇浚鋒在本台節目表示,現時留守中大校園的示威者,約半是中大學生,另一半不是。他說,有就教職員要離開校園持續與校方高層溝通,但無直接與校長段崇智聯絡。對於有人批評示威者要求翻查進出中大人士的隨身物品,蘇浚鋒指示威者擔心有警員或臥底滲透,因此可能較為緊張或嚴苛,強調經協調後已經處理問題,大致對校園內的居民無大影響。

蘇浚鋒又說,根據示威者的說法 ...
dklmcfh,  為區選,想割蓆!

中大學生會只是擔當支援或中間人的角色,在法律或物資上提供支援。

支援ISIS美國都當恐怖份子架wor

校園內居民?明明係暴大監獄內的準囚犯

香港甴曱,時代垃圾,早死早著,遲死訓唔著!

附件

周梓樂死於戇鳩.jpg(147.81 KB)