• 瀏覽: 13,322
  • 回覆: 221
+20
引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 10:42 AM 發表
881903.com 商業電台,

中大學生會會長蘇浚鋒在本台節目表示,現時留守中大校園的示威者,約半是中大學生,另一半不是。他說,有就教職員要離開校園持續與校方高層溝通,但無直接與校長段崇智聯絡。對於有人批評示威者要求翻查進出中大人士的隨身物品,蘇浚鋒指示威者擔心有警員或臥底滲透,因此可能較為緊張或嚴苛,強調經協調後已經處理問題,大致對校園內的居民無大影響。

蘇浚鋒又說, ...
各間大學早已被泥賤英聯同24j黑幫所派嘅24j黑幫古惑仔接管操控哂

星期一、二喺中大向警察火拚嗰班黑衣蒙面人,有一半以上根本唔係中大生,而係24j黑幫嘅古惑仔

佢想講丟汽油彈既全部唔係中大人丫麻..如果開槍打中果D才是中大人, 我地明既.

即係中大被叛徒夾埋恐怖分子佔據喇,點解中大管理層唔報警求助?係咪被恐怖分子挾持?咁警察要做嘢喎。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2019-11-15 12:23 PM 發表

各間大學早已被泥賤英聯同24j黑幫所派嘅24j黑幫古惑仔接管操控哂

星期一、二喺中大向警察火拚嗰班黑衣蒙面人,有一半以上根本唔係中大生,而係24j黑幫嘅古惑仔 ...
成日刁人黑社會,自己仲叻過黑社會。
據你說法同人合謀,又咩玩法?

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-11-15 12:24 PM 發表
即係中大被叛徒夾埋恐怖分子佔據喇,點解中大管理層唔報警求助?係咪被恐怖分子挾持?咁警察要做嘢喎。
今次因為唔記得咗話係警察臥底啫

學生會與前線手足割蓆。

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 12:32 PM 發表

成日刁人黑社會,自己仲叻過黑社會。
據你說法同人合謀,又咩玩法?
反共親台灣民進黨嘅黑幫,幫台灣民進黨做事

大難臨頭各自飛

引用:
原帖由 deltay 於 2019-11-15 10:55 AM 發表
手足為你爭民主為你擋子彈... 你割蓆? 手足做野...徹底裝修暴大
呢幾日暴大重未裝修完?

割蓆了
終於意識到愈來愈多人反對暴徒
一於先行割蓆
醒目仔

牠們不是中大生... 係垃圾中大學店生產出來的暴徒烏蠅曱甴同暴徒人渣...

烏蠅曱甴有破壞冇建設, 根本就是禍港害市民的社會敗類人渣垃圾... 武器升級更具殺傷力, 牠們已經同恐怖份子冇分別...

時代垃圾 曱甴亂港

班人渣暴民學棍烏蠅曱甴冇血性冇人性又兇殘暴戾, 圍毆市民暴打婦孺老人, 四處縱火破壞威脅正常市民生活, 班垃圾人渣真係癲狂失控卑鄙無恥又賤格...

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-15 10:42 AM 發表
881903.com 商業電台,

中大學生會會長蘇浚鋒在本台節目表示,現時留守中大校園的示威者,約半是中大學生,另一半不是。他說,有就教職員要離開校園持續與校方高層溝通,但無直接與校長段崇智聯絡。對於有人批評示威者要求翻查進出中大人士的隨身物品,蘇浚鋒指示威者擔心有警員或臥底滲透,因此可能較為緊張或嚴苛,強調經協調後已經處理問題,大致對校園內的居民無大影響。

蘇浚鋒又說, ...
有一半唔係中大生 但係出入要查證 除左記者證 學生證 仲有咩證入得? 連登證?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-15 11:11 AM 發表

中大門口有海關把守,入境中大要查護照的,點可能唔係中大學生?
你講錯了,應該係中大國外交部同國防部口徑不一致,大家再等等,等有中大國全民普選嘅總統出來,事情會正常返,當務之急中大國應該同香港政府就邊界劃定進行深入探討,唔係我哋小市民有咩易踏錯邊界比人射殺吖。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-11-15 10:47 AM 發表

嘩!嘩!嘩!
咁講係咪想割蓆?
擺明講:
我唔識佢地,係佢地衝入黎咋

引用:
原帖由 galaxy00_hk2 於 2019-11-15 01:20 PM 發表

有一半唔係中大生 但係出入要查證 除左記者證 學生證 仲有咩證入得? 連登證?
恐怖分子證

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]