• 瀏覽: 5,534
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
d料簡直令我對港女無言以對啊!咁L嗨千祈唔好停!你地繼續玩,我地繼續食🥜!最好把d資源留翻系大灣區.你地繼續建設香港未來啦!

引用:
原帖由 spencer's 於 2019-11-15 03:58 AM 發表
10512496d料簡直令我對港女無言以對啊!咁L嗨千祈唔好停!你地繼續玩,我地繼續食🥜!最好把d資源留翻系大灣區.你地繼續建設香港未來啦!
由得佢亂,我地悶聲發大財

引用:
原帖由 懟霖蟑螂 於 2019-11-15 04:06 AM 發表

由得佢亂,我地悶聲發大財
本黎都唔L關注佢地,就系驚阿爺出手到時候累埋我地.點知今日睇到呢張圖!勁啊!支持香港飲海水,用愛發電!LOL

引用:
原帖由 spencer's 於 2019-11-15 03:58 AM 發表
10512496d料簡直令我對港女無言以對啊!咁L嗨千祈唔好停!你地繼續玩,我地繼續食🥜!最好把d資源留翻系大灣區.你地繼續建設香港未來啦!
張相入面留言果位係咪就係師兄?同埋係咪就係天使個老母?
我見到師兄好似想屌埋天使個老母喎?😅😂😁

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-11-15 04:13 AM 發表

張相入面留言果位係咪就係師兄?同埋係咪就係天使個老母?
我見到師兄好似想屌埋天使個老母喎?😅😂😁
唔好意思..咁L索都系留翻俾黃畜...

引用:
原帖由 spencer's 於 2019-11-15 04:15 AM 發表

唔好意思..咁L索都系留翻俾黃畜...
你講隻天使咁L索?定天使個老母先?😀😁😂😃😄😅

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-11-15 04:19 AM 發表

你講隻天使咁L索?定天使個老母先?😀😁😂😃😄😅
無所謂啦……全部留翻俾黃畜.

拍下春宮片幾好,好過做暴徒

引用:
原帖由 spencer's 於 2019-11-15 03:58 發表
哩的就系自由西,

兩個死於愛滋病

波幾大

青春無敵

去到美國有個議席

引用:
佢阿媽有冇睇到條片?

這個不是理工大,是香港科學館啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]