• 瀏覽: 17,238
  • 回覆: 394
  • 追帖: 1
+9
中央先無咁傻。廢事理香港。港府唔願意做嘅污糟野,中央都唔會做。祝你地求仁得仁。

引用:
原帖由 戰忽局的扇雞 於 2019-11-14 11:18 PM 發表
中央先無咁傻。廢事理香港。港府唔願意做嘅污糟野,中央都唔會做。祝你地求仁得仁。
死既都係曱甴, 住係大陸既一的影響都冇, 依然係吃喝玩樂睇曱甴俾人打, 爽

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-11-14 11:11 PM 發表
美中經濟與安全審查委員會(U.S.-China Economic and Security Review Commission,簡稱USCC)周四發表報告指出,如果中共派出解放軍或武警鎮壓香港反送中示威,國會應撤銷1992年訂立的《美國-香港政策法》(United States - Hong Kon...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
USCC 唔好走數吖~

美國支持香港恐怖份子,聯合國要譴責美國

無所謂香港呢家同玩L完無分別!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-11-14 11:11 PM 發表
美中經濟與安全審查委員會(U.S.-China Economic and Security Review Commission,簡稱USCC)周四發表報告指出,如果中共派出解放軍或武警鎮壓香港反送中示威,國會應撤銷1992年訂立的《美國-香港政策法》(United States - Hong Kon...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
取消就取消

引用:

市民已經唔介意取唔取消哩d野,太長遠

眼前情況係殺滅恐怖份子就係最重要

其實美國-香港政策法對美國緊要d,
美國與香港在2017年的貿易順差高達326億美元,
香港有幾多product去美國,以前就多,
現香港都無工業,驚條能!

最驚都係外資對港元失去信心,港元恐被貶值,
依個就要睇中央,港元對人民幣,定無變,
我唔識,唔敢講

引用:
原帖由 yanwing817 於 2019-11-14 11:25 PM 發表
其實美國-香港政策法對美國緊要d,
美國與香港在2017年的貿易順差高達326億美元,
香港有幾多product去美國,以前就多,
現香港都無工業,驚條能!

最驚都係外資對港元失去信心,港元恐被貶值,
依個就要睇中央,港元對人民幣,定無變,
我唔識,唔敢講 ...
香港有大灣作後盾,近二億人囗市場,夠啦~

其實班曱甴真係好笑, 成日以為制裁香港唔關自己事, 第時咪又係自己受返

who cares

大香港政府呀?
北韓、伊朗都未大到!
毒果馮你?收皮啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]