• 瀏覽: 4,880
  • 回覆: 39
本主題由 littleamy 於 2019-11-14 12:08 AM 移動
【新增回應】曾參選港姐、現年41歲的黃泆潼,在社交網發出控訴:「昨晚TG帶走了婆婆。Tear gas took my grandma's life last night.」...

歸根究底係暴虐政府縱容警暴!

新聞來源連結:
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20191113/60263432

又屈乜野,到底係成粒食左定咩

你都有份累死佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-11-13 10:03 PM 發表

【新增回應】曾參選港姐、現年41歲的黃泆潼,在社交網發出控訴:「昨晚TG帶走了婆婆。Tear gas took my grandma's life last night.」...

新聞來源連結 ...
唔問下點解會放TG? 婆婆喺高危地方, 點解唔帶走佢?
唔好問我, 我只知我唔會CLICK毒果LINK

有無發現...
人一黃, 善良變瘋狂
人一黃, 溫柔變粗暴
人一黃, 愛心變咀咒

回覆 引用 TOP

一個想搏出位+毒媒!

曱甴居然咁都可以賴? 我夠可以話班曱甴D 汽油彈同燒成堆唔知係乜放D 有毒氣體啫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-11-13 10:03 PM 發表

新聞來源連結 ...
你太過諗西方果套了以為乜刀有得講數 中國經過文革洗禮 屍橫片野刀5屈服 今天更5會

回覆 引用 TOP

How did TG take her life?

回覆 引用 TOP

自己阿婆都消費?蓄生,我鍾意

早知今日 , 何必當初

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2019-11-13 10:10 PM 發表

一個想搏出位+毒媒!

回覆 引用 TOP

想紅遮, 唔洗婆婆都利用啊 ? 

睇完毒菓新聞笑撚死左咋

回覆 引用 TOP

唔該去告政府,然後開死因庭

回覆 引用 TOP

守護孩子食催淚彈嗎

回覆 引用 TOP

其實香港日日都有人死,不如毒果入埋政府數la

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]