• 瀏覽: 21,666
  • 回覆: 144
+6
大批網民及示威者一連發起3日「三罷」行動,繼「黎明行動」、「破曉行動」及「晨曦行動」,一眾網民再發起「曙光行動」,連續4日繼續罷工罷課, 繼續堵塞交通。

網民號召示威者,明早7時開始癱瘓交通。示威者多日利用各種手段癱瘓交通,例如會利用巴士充當路障;有網民直言今次要經濟「攬炒」,又提出封警察宿舍,見到警車就用棍攻擊,再出投石器發射磚頭等。

堅持返工嘅你 又要有心理準備冇工返

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1136441/即時-香港-網民號召明早進行-曙光行動-連續4日-三罷-行動

根本已經唔會停!

黑社會仲有條底線... 黑衣暴徒最終目的係港獨。

引用:
原帖由 男E 於 2019-11-13 09:12 PM 發表
根本已經唔會停!10506799
可能要坐頭班車先唔會塞

引用:
原帖由 男E 於 2019-11-13 09:12 PM 發表
根本已經唔會停!
一早講左顏色革命點會停啱啱開始咋香港化灰中央都唔會出手就算香港人死清,對中國人口基數都係少之又少

其實係邊啲網民,有冇辦法拉咗佢哋先,擒賊先擒王。

政治就係為左無限嘅訴求而存在

政治訴求根本唔會完

根本攬炒先係真正嘅目的

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-11-13 09:15 PM 發表
可能要坐頭班車先唔會塞
佢地已經返唔到轉頭, 已踏上不歸路了.

罷你母親 !

gosh dawn it.

究竟政府幾時先做野呀?口講止暴制亂,如果我係暴徒都唔驚你地啦,日日夜夜都影響緊市民正常生活,受夠了

元朗白衣救地球?誰大,誰惡,誰正確。更練團!

引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2019-11-13 09:19 PM 發表
究竟政府幾時先做野呀?口講止暴制亂,如果我係暴徒都唔驚你地啦,日日夜夜都影響緊市民正常生活,受夠了
可能習種放棄香港 命令柒婆唔好做嘢

向恐怖分子說不!

佢係協恩男拔萃嘅 田徑教練
梁憶權
煽動學生

睇下有冇自己細路

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]