• 瀏覽: 47,042
  • 回覆: 405
+20
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-13 04:39 PM 發表
所以美軍有調動😎全天侯監控
不是說玩的
稱呼:曱甴是為了方便市民表述暴徒的行為🤫
稱呼:年輕天使是為了誘使曱甴輪姦的陪署 🤫
暴徒果班人一早已不是人類🤫

對,是曱甴

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-11-13 16:51 發表

美軍監左好多年啦,齋睇丫嘛
唔通射枝導彈去廣州咩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-13 04:39 PM 發表
所以美軍有調動😎全天侯監控
不是說玩的
核大國之間注定打不起來,
美軍真係玩唔起,純打嘴砲。

出解放軍了

中大陸生撤離中

飛過下啫,唔好咁神經過敏啦!

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-13 04:49 PM 發表

特9呢條on9迫香港警隊屠城姐~下話????

佢件on9問下英女皇先啦!!!!
呢條777真正老闆是英女皇,中晒啦

老美成日威脅出解放軍就制裁中國, 但全香港大部分人支持解放軍出動. 佢仲出乜聲?

曱甴依家投降,可考慮輕判。

有人歡喜有人愁

附件

fr.png(944.19 KB)

引用:
原帖由 john117 於 2019-11-13 16:31 發表
https://tmhk.org/wp-content/uploads/2019/11/c8ccf069-d2e06b66-ccb4-4f32-8fbb-1d577120a225.jpeg

中文大學警民對峙進入第三日,本台記者上午十時許於大埔公路上空發現有多架直升機低飛盤旋。
從民用雷達所見,馬料水上空只有一架飛行服務隊直升機盤旋,惟記者現場所見,亦至少有一架解放軍直升機在場,未知用意。
...
專訪黃之鋒:「現在留給香港的時間不多了」
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28676650

引用:
原帖由 注冊技工 於 2019-11-13 04:53 PM 發表
唔好高興住,呢個係唔係曱甴網?再講直升機響中大上空盤旋有咩實質意義?除左給人口實借題發揮造謠之外,諗唔到有咩用。
我今朝俾架直昇機嘈左成朝仲以為係警察, 佢停左附近成個鍾

政府既無能, 退讓造成今日局面, 我並唔期望會有解放軍救港. 一次又一次既期望落空你地仲信阿爺會救港? 太天真了吧

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-11-13 04:37 PM 發表
用弓箭
可能用連弩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]