• 瀏覽: 27,759
  • 回覆: 457
  • 追帖: 2
+17
引用:
原帖由 煙hai 於 2019-11-13 01:19 PM 發表

離港發展 沈旭暉:香港未來十年不需要我
但香港國需要佢呢啲國師

曱甴沈旭龜人盲心更盲,可恥!

乜佢見過日軍屠殺咩? 南京大屠殺死幾多人.

食屎沈九

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-11-13 01:34 PM 發表

蘋果頭版今日解釋咗啦:守護校園
毒果,原來要用汽油彈守校園?堵吐露港公路又係守校園?燒九咗中大,香港人都唔會理。

他講得正確,汽油彈和催涙彈,梗係唔啱比例,因為汽油彈殺傷力強好多

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-11-13 01:06 PM 發表

儍仔一名!成日以為自己是甚麼?
呢條仆街, 幾年前就話香港唔好要去新加坡, 當時幾咁風騷, 結果幾年後佢仲在香港浪費香港資源

好人好事啦,香港人又享受一次

白痴仔沈旭輝

班畜生日日阻住晒 警察都咁克制 應該拎諾貝爾和平獎啦下話?

佢都低鳩能㗎,啲火邊個放,咪你班杏家產放假囉

引用:
原帖由 streetfighter5 於 2019-11-13 01:38 PM 發表
他講得正確,汽油彈和催涙彈,梗係唔啱比例,因為汽油彈殺傷力強好多
香港民智低落, 尋日睇有線新聞, 佢話街上有雜物懷疑係俾催淚彈點著左火, 事實催淚彈的火藥少到在半空中已經燒完

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-13 01:20 PM 發表

九流人物!
班恐怖分子而家係咪犯法?
令全港癱瘓方式犯法?
難道警方應該唔執法?
唔好東拉西扯為恐怖分子開脫啦!
用咗幾個月時間去美化。
魔止終都係魔! ...
1903年,英國女權運動曾與港獨類似,
結果世戰戰爆發,女子參戰,
戰後得以平權,
證明要受人支持,係要貢獻社會

邊撚個沈旭輝呀, 阿豬阿狗講嘢都要當新聞?

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-11-13 01:34 PM 發表

蘋果頭版今日解釋咗啦:守護校園
直播見到,個副校話警察已退,要求學生也退,比保安守橋。學生話:咁掉咗落吐露港公路的雜物點樣?警察會唔會清?條公路會唔會通?個副校無聲出。看看學生的目的是什麼吧?

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-11-13 01:40 PM 發表

1903年,英國女權運動曾與港獨類似,
結果世戰戰爆發,女子參戰,
戰後得以平權,
證明要受人支持,係要貢獻社會
有咩理由用女權同垃圾比

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]