• 瀏覽: 2,253
  • 回覆: 47
好老實咁講

段狗你都係打工架jar.....咪9吹到話晒事先得架

仆街校長出仆街學生!

DNLM呢條柒頭,班曱甴推你出去當公仔咁玩你以為自己係「和事佬」

你話L到事咩,返去飲奶啦

引用:
原帖由 portnyagin1989 於 2019-11-13 08:37 AM 發表
中大校長段崇智,與進入大學校園範圍的防暴警察指揮官談判半小時後,向學生交代結果。他表示,警方承諾...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20191112/fc8785171fd505bb37ef1a2e7bea857a.jpg!s728

中大校長段崇智,與進入大學校園範圍的防暴警察指揮官談判半小時後,向學生交代結果。他表示,警方承諾,若校方可以保障二 ...
執柒左佢啦

引用:
原帖由 portnyagin1989 於 2019-11-13 08:37 AM 發表
中大校長段崇智,與進入大學校園範圍的防暴警察指揮官談判半小時後,向學生交代結果。他表示,警方承諾...

!s728

中大校長段崇智,與進入大學校園範圍的防暴警察指揮官談判半小時後,向學生交代結果。他表示,警方承諾,若校方可以保障二 ...
執左間大學去

你個承諾呢?最後咪又係你方破壞承諾

算把啦,你出到聲嗎?😧
一出聲,就丟你老母/😌

引用:
原帖由 faifai14 於 2019-11-13 09:04 AM 發表
你個承諾呢?最後咪又係你方破壞承諾
佢天真幼稚姐,
班友目的就係要掟野去阻路,你得幾條阿伯保安,憑咩去學人保證冇人掟野?

電視畫面見,黑衣曱甴手持汽油彈、弓箭、磚頭守住二號橋。
點解仲有咁多人撐曱甴????

段狗話到事咩,曱甴咪又係繼續攻擊警察、周圍掟汽油彈!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-13 08:39 AM 發表
好老實咁講

段狗你都係打工架jar.....咪9吹到話晒事先得架
佢出嚟攞個彩夠醒目,無論警察定暴徒都唔理佢,係得佢自己行來行去打飛機!

佢憑乜保護到條橋
事實亦真係保護唔到

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-11-13 08:43 AM 發表
你話L到事咩,返去飲奶啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]