• 瀏覽: 3,733
  • 回覆: 53
知唔知道點解警察開槍次數係10月之後越嚟越多?
因為有人支持警方。
本來以為開槍之後就沒暴徒會搞事,但反而激發了暴徒的情緒,搞到我今日返工都就遲到,本來weekend唔出街就得,結果返工都會塞車,放lunch都會聞到tg味。
要止暴制亂唔係咁樣做㗎。
我只係想社會回復平靜姐。

引用:
原帖由 沉睡污濁的壽包 於 2019-11-12 11:07 PM 發表
因為有人支持警方。
本來以為開槍之後就沒暴徒會搞事,但反而激發了暴徒的情緒,搞到我今日返工都就遲到,本來weekend唔出街就得,結果返工都會塞車,放lunch都會聞到tg味。
我只係想社會回復平靜姐。 ...
白痴!暴徒唔打盡,香港人好蠢。

引用:
原帖由 寒冬大大馬桶 於 2019-11-12 11:21 PM 發表

拉多幾個暴徒我就會開心?

你份工咪係做暴徒 扮咩文青返工?

止暴從來都係用壓到性既力量
同恐怖份子妥協等同香港從此萬劫不復,妖獸橫行

引用:
原帖由 寒冬大大馬桶 於 2019-11-12 11:21 PM 發表

唔可以話晒全部香港人 警察都係打份工 我都讚成暫時解散警隊 等解放軍黎解決

引用:
原帖由 無心恥戰 於 2019-11-12 11:24 PM 發表
你份工咪係做暴徒 扮咩文青返工?
做暴徒有錢收?

引用:
原帖由 沉睡污濁的壽包 於 2019-11-12 11:07 PM 發表
因為有人支持警方。
真係,要同警察割蓆。
等我親自出手,打鳩你班黑衣曱甴!

樓主你冇野呀, 你怪警察?? 邊Q個出黎攪事呀,你淨係掛住食你既lunch, 你有冇諗過班仆街暴徒keep住攪事, 你可能連lunch都冇得食呀

有人影到戴耀廷個仆街指揮黑衣暴徒暴亂👀👀👀🧐
👍呢條片非常珍貴一定要推爆佢,所有人知道,等佢哋冇得辯護。

引用:
原帖由 沉睡污濁的壽包 於 2019-11-12 11:39 PM 發表

做暴徒有錢收?
係呀,我有影片証實,想唔想睇

去片

鄭松泰比左幾多你 唔好獨食啊,一齊開心share

引用:
因為有人支持警方。
既然你咁叻,咁你去教林鄭點做啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]